Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kezdjek aggódni? Most mégis...

Kezdjek aggódni? Most mégis mire gondoljak?

Figyelt kérdés

Ha még nem vagy 20 éves, akkor lehet szabálytalan a menzeszed az érés miatt.

Persze, mivel éltél nemi életet, ezért van esély a terhességre. Vegyél egy

tesztet. Ha negatív lesz, akkor 2 nap múlva még egyet. Ha az is negatív,

akkor a terhesség esélye nagyon-nagyon kicsi.

ezt a választ kaptam kérdésemre egy másik honlapon.Még nem vagyok 20 éves.De ha védekeztünk és ügyeltünk mindenre akkor mégis hogy lehetnék terhes?Egyre jobban félek emiatt h. nem jött még meg és talán gyerek lett

2009. ápr. 25. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:

De nem félni kell, hanem mihamarabb tesztelni.

Ha negatív fellélegezni és nagyon odafigyelni az instabil menzi miatt.

Ha pozitív, akkor nőgyógyászat!

2009. ápr. 25. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
miota késik? nekem is szokott akár egy hetet is stressz miatt pl ha most ideges vagy jobban késhet
2009. ápr. 25. 19:06
 3/7 A kérdező kommentje:
20.án kellett volna elvileg megjönni. Szóval ez az 5. nap
2009. ápr. 25. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:
ülj bele egy jo forro kádba..ez előre hozza egy picit néha a menzit és hamarább megnyugodhatsz:) vagy nincs oan érzésed mintha már megjött volna?hasad szokott görcsölni mielőtt megjön? ha védekeztetek és nincs semmi baj(ovszernél ha kiszakad vagy iesmi)akk nem vagy terhes sztem:) nem stresszeltél mostanában?
2009. ápr. 25. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:
am az egyik bnőmnek aki még szűz késett csak ugy 2 hetet..nem kell mindjárt terhességre gondolni:)
2009. ápr. 25. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Előfordul hogy késik néha, nekem is volt ilyen, paráztam napokig, végül elmentem a gyógyszertárba terhességi tesztet venni, és mire hazaértem, megjött :D. De legalább most van egy tesztem itthon, ha legközelebb is késne...
2009. ápr. 26. 02:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Reggelre sikeresen megjött:) Mostmár tényleg megnyugodtam:D Köszönöm a válaszokat:):)
2009. ápr. 26. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!