Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a világváge...

Mi a véleményetek a világváge Gangnam Style-os elméletéről?

Figyelt kérdés
Ez csak egy közvéleménykutatás, szóval ha valaki nem tud normális választ adni, csak tudományosan megfogalmazott vagánykodós szövggel jön, meg ilyenek, az NE írjon!!!

2012. dec. 16. 18:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én még mindig nem értem, hogy mi ez az elmélet? Mi az összefüggés? A 9GAG-es kommentet olvastam, de vagyok előrébb.

Valaki elmagyarázná?

Köszi.

2012. dec. 16. 20:04
 12/19 A kérdező kommentje:

Azt állítják, hogy egy jós, aki régen élt, és már sok jóslata beteljesült (megjósolta Hitlert is), megjósolta, hogy a világvége egy nyugodt reggelen fog bekövetkezni (itt Dél-Koreára céloz, mert az egy nyugodt ország, és szerintem azért reggel, mert majdenm Japán mellett van, ami a "Felkelő Nap országa"), amikor egy ló meg valami 3 karika. Na ezt ara értik, hogy 1.000.000.000-s nézettsége lesz a Gangnam Style-nak.

Azért ló, mert a koreográfia olyan, mint a lovaglás.

2012. dec. 16. 20:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Mi köze van világvégének Gangnam Style zenéhez komolyan mondom nem értem ilyen hülyeséget rég, hallottam :DD Ilyen hülye kérdéseket futószalagon gyártják de okosak vagyunk!!!! :DD
2012. dec. 16. 20:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Egetverő baromság! (És ez a kérdés színvonalához képest tudományos vagánykodás volt.)

Ne játszd meg magad ezzel a "de én most komolyan kérdezem miért kell trollkodni" dumával. Szánalmas. Igénytelenül megfogalmazott a kérdésed, a feltűnési viszketegség ékes példája vagy.

2012. dec. 16. 20:29
 15/19 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom tudományosan meg fogalmazni És erre nincsen normális válasz csak paranormális És nem értem milyen közvélemény kutatás aki az kutatja az egy pihentagyu k*csög még írjátok le,vagy pár ezerszer hátha addigra eljön a világvége csak így tovább :DDD
2012. dec. 16. 20:37
 16/19 anonim ***** válasza:
70%

1. Nostredamus 2012-re SEMMIT se jósolt

2. kedves kérdező....vedd komolyan a Kör című filmet is,,XDXD..megnézed,csörög a telefon...és mondják:7 nap:)))))és egy hét múlva jön Samara:)))ezt is elhitted?:Ö

2012. dec. 17. 08:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a Gangnam Stylos világvége elmélet az eddigi létező legnagyobb hülyeség amit valaha hallottam.
2012. dec. 17. 17:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Kössük össze a NASA-t a Gangnam Style-lal!

http://www.youtube.com/watch?v=2Sar5WT76kE

2012. dec. 17. 18:18
 19/19 anonim ***** válasza:
[link] ezek szerint valóban közevan a világvégének a gangnam style zenéhez :DDD
2012. dec. 18. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!