Mi a véleményetek a világváge Gangnam Style-os elméletéről?
Én még mindig nem értem, hogy mi ez az elmélet? Mi az összefüggés? A 9GAG-es kommentet olvastam, de vagyok előrébb.
Valaki elmagyarázná?
Köszi.
Azt állítják, hogy egy jós, aki régen élt, és már sok jóslata beteljesült (megjósolta Hitlert is), megjósolta, hogy a világvége egy nyugodt reggelen fog bekövetkezni (itt Dél-Koreára céloz, mert az egy nyugodt ország, és szerintem azért reggel, mert majdenm Japán mellett van, ami a "Felkelő Nap országa"), amikor egy ló meg valami 3 karika. Na ezt ara értik, hogy 1.000.000.000-s nézettsége lesz a Gangnam Style-nak.
Azért ló, mert a koreográfia olyan, mint a lovaglás.
Egetverő baromság! (És ez a kérdés színvonalához képest tudományos vagánykodás volt.)
Ne játszd meg magad ezzel a "de én most komolyan kérdezem miért kell trollkodni" dumával. Szánalmas. Igénytelenül megfogalmazott a kérdésed, a feltűnési viszketegség ékes példája vagy.
1. Nostredamus 2012-re SEMMIT se jósolt
2. kedves kérdező....vedd komolyan a Kör című filmet is,,XDXD..megnézed,csörög a telefon...és mondják:7 nap:)))))és egy hét múlva jön Samara:)))ezt is elhitted?:Ö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!