Mi a véleményetek a világváge Gangnam Style-os elméletéről?
Figyelt kérdés
Ez csak egy közvéleménykutatás, szóval ha valaki nem tud normális választ adni, csak tudományosan megfogalmazott vagánykodós szövggel jön, meg ilyenek, az NE írjon!!!2012. dec. 16. 18:56
1/19 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy ez pont kapóra jön a világvége hívőknek arra, hogy még egy dologba bele tudják magyarázni saját igazuk.
2/19 anonim válasza:
Ez volt az egyik legeredetibb világvége elmélet, amit hallottam. :D Nem tudom kinek az agyából pattant ki, de tetszett. :D
3/19 anonim válasza:
A tudományosan megfogalmazott vagánykodós szöveg nem lehet egy ember véleménye? Szép kis közvéleménykutatás ez.
4/19 anonim válasza:
Mi ezzel a Gangnam-mal kapcsolatos világvége elmélet?
5/19 anonim válasza:
Valamelyik pihent agyú találta ki a 9GAG-re. Nostradamus nem jósolt ilyet.
6/19 Dalek Traak válasza:
Valójában ez miatt nem lesz világvége. Elég vicces, hogy ekkora jelentőséget tulajdonítanak ennek az egyetlen helyről származó bizonytalan hírnek.
8/19 A kérdező kommentje:
# 3/6 Engem olyan emberek véleménye érdekel, akik normális válaszokat is tudnak adni.
Amúgy szerintem is csak azlrt találták ki, hogy a saját igazokat alátámasszák. De ha mégis igaz lenne, akkor ember nem tudna ilyesmiről, mert Jézus se tudta megmondani, amikor a tanítványok kérdezték. Azt mondta, hogy azt csak Isten tudja, és én inkább ebben a hitben élek.
2012. dec. 16. 19:35
9/19 anonim válasza:
Én az iszlám szemszögéből megközelítve, hasonló véleményen vagyok a Kérdezővel.
A világvége pontos idejét csak Isten tudja.
De vannak jelek, amik a közeledtét jósolják, és ebbből már sok megvalósult.
Pl.: szegény emberek égig érő házakat építenek (építőmunkások felhőkarcolókat), szolga szüli úrnőjét (szülővel szembeni tiszteletlenség), a nők bőrruhában járnak (szinte meztelenül), stb...
10/19 anonim válasza:
Szerintem hülyeség, ha be is következne a világvége biztos nem a gangam style-al.. Valaki aki nagyon unatkozott találhatta ki ezt, vagy olyan aki utálja ezt a számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!