Szerintetek minden renden van? Semmi furcsát nem tapasztaltok?
Figyelt kérdés
Bármi érdekeset most leírhattok!!!
Poénkodni most máshova menjetek.
2012. dec. 16. 18:32
21/33 anonim válasza:
Ob-Wan idejött, és vele van az Erő!
22/33 anonim válasza:
Láttam ma egy bagloyt, fényes nappal.
23/33 anonim válasza:
#19: nem vagyok biztos benne, hogy érted-e, hogy egyáltalán miről is beszélsz.
24/33 anonim válasza:
23#! Én értem miröl írok,különben nem ìrnàm. Te mit nem értesz rajta??Ugy gondolom elég vilàgos..
27/33 anonim válasza:
#24: Csak a lényeget felejtetted el leírni, hogy valójában mit is kéne érezni (tudom, nem lehet elmagyarázni, mert az túl egyszerű lenne, de valamit érzel). Most már kár ezen filózgatni, holnap kiderül, mi is változott meg annyira...
28/33 anonim válasza:
27 Na mondom én,hogy Te vagy megakadva ezzel a világvége idiótasággal!!
29/33 anonim válasza:
Ezt én nem megakadásnak hívnám, hanem annak, hogy szeretném megérteni, miről is beszélnek egyes emberek. És ezek az egyes emberek kötik össze ezzel a dátummal, nem én. Én is érzek változást, de én minden évben érzem, mert minden évben elérek egy vízválasztóhoz, de semmi köze nincs dec. 21-hez.
30/33 anonim válasza:
Akkor most az én változásomat az első kommenteddel miért kötötted össze a világvégével.Más véletlenül sem lehetett .Igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!