Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem féltek egy iciri-picirit...

Nem féltek egy iciri-picirit sem? Még egy egészen picit sem december 21. étől?

Figyelt kérdés
De most komolyan skacok,tényleg egy fél %-nyi félelem sincs bennetek? Egy kis közérzetromlás? Rossz előérzet? tudom hogy hülyeség mert az emberek 75%-a ezt mondja.De még egy csöppnyi szomorúság sincs a szivetekben? Hogy ha netán mégis? Ha valami elképesztően váratlan történik? Család?Barátok? nem féltek egy nagyon kicsit ti, igen, ti akik nem hisztek benne?
2012. dec. 13. 21:04
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
9%

Ha valaki ismeri a Bibliát, benne van, hogy egyedül csak és kizárólag az Isten tudja az időpontot, hogy mikor lesz a világvége. Még a bizalmas angyalai sem!!! Sem ember, sem jós, senki sem.

A másik: már régóta beszélik, hogy mi lesz december 21-én. Érdekes módon, 3-4 évvel ezelőtt miért nem mondtak háromnapos sötétséget, ami képtelenség, hogy lenne? Pedig akkoriban is tudni vélték, hogy a maják naptára a vége felé közelít. Ezen azért gondolkodjatok el.

Amiket lehet olvasni a sajtóban, interneten a különféle jövendölésekkel kapcsolatosan, enyhén felháborítóak. Az embereket teljes mértékben bepánikoltatják, még azokat is, akik nem hisznek benne.

December 21. a téli napforduló, onnantól kezdve világosodnak a nappalok, tovább lesz fény a földön.

Világvége váróknak üzenem: gondoljátok át, hogy mik azok a negatív dolgok, amik jellemzőek rátok (pl. kivel milyen a kapcsolatom, milyen negatív tulajdonságaitok vannak stb..) Javaslom, hogy tegyetek fogadalmat, hogy ezen rossz tulajdonságaitokat eltörlitek, és helyette pont az ellenkezőjét veszitek magatokhoz. Így december 22-től mondhatjátok azt, hogy az a világ, amiben éltem lezárult. Hogy miért is? Megszabadultam a negítv dolgaimtól, csak és kizárólag pozitívan állok az emberekhez. Akivel elutasító voltam eddig, annak segítek. Ha pénzéhes voltam, és a pénz körül forgott az agyam, a mai naptól kezdve nem fog. stb... Így 2013-tól jobb világban, normális társadalomban élhetünk.

2012. dec. 14. 16:46
 22/32 anonim ***** válasza:
27%

Egy kicsit sem,mert én vagyok a reptoid szultán.

Hoppá,elárultam magam.

2012. dec. 14. 16:53
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ha ezt nekem kellet volna mind legépelni amit te leírtál tuti sírva fakadtam volna :)

Amúgy én nem hiszek ebben a gangnam style-os jóslatban csak elgondolkoztatott,hogy Nostradamus-t össze hozták vele.

2012. dec. 14. 23:28
 24/32 A kérdező kommentje:
Megsúgom egyébként hogy tényleg volt időm rá,unatkoztam... kb 2 óra kellett hogy leírjam a számításaimat.
2012. dec. 14. 23:50
 25/32 A kérdező kommentje:
953,855,893 már a nézettség,elég gyorsan ugrik fölfelé.
2012. dec. 15. 11:44
 26/32 anonim válasza:
küldd légyszi a linket amelyikrpl nézed, mert én nm találom az eredetit :)
2012. dec. 17. 14:48
 27/32 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0

Már 969,133,413 ... Vajon tényleg 21.én lesz kereken 1 milliárd? Ez olyan furcsa.... hiszen ezt nem lehet bekalkulálni, még is úgy néz ki hogy pont akkor lesz meg... ez izgalmas.Én nem a világvégére értem,mert nem lesz,de elég durva hogy pont akkorra lesz 1 milliárd,erre nagyon kíváncsi leszek,de az arány 21.éhez képest nem rossz.

2012. dec. 17. 16:00
 28/32 A kérdező kommentje:
Jelenleg...977,454,180 nézettség.
2012. dec. 18. 22:23
 29/32 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el basszus...pont december 21.-e reggelén lesz 1.000.000.000 :O :D még ha nem is lesz világvége...de ez egyszerűen elképesztő.....
2012. dec. 18. 22:25
 30/32 anonim ***** válasza:
58%
Én addig nem félek míg Chuck Norris él. Ő tőle még a világvége is elnézést kér...
2012. dec. 18. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!