Nem féltek egy iciri-picirit sem? Még egy egészen picit sem december 21. étől?
Ha valaki ismeri a Bibliát, benne van, hogy egyedül csak és kizárólag az Isten tudja az időpontot, hogy mikor lesz a világvége. Még a bizalmas angyalai sem!!! Sem ember, sem jós, senki sem.
A másik: már régóta beszélik, hogy mi lesz december 21-én. Érdekes módon, 3-4 évvel ezelőtt miért nem mondtak háromnapos sötétséget, ami képtelenség, hogy lenne? Pedig akkoriban is tudni vélték, hogy a maják naptára a vége felé közelít. Ezen azért gondolkodjatok el.
Amiket lehet olvasni a sajtóban, interneten a különféle jövendölésekkel kapcsolatosan, enyhén felháborítóak. Az embereket teljes mértékben bepánikoltatják, még azokat is, akik nem hisznek benne.
December 21. a téli napforduló, onnantól kezdve világosodnak a nappalok, tovább lesz fény a földön.
Világvége váróknak üzenem: gondoljátok át, hogy mik azok a negatív dolgok, amik jellemzőek rátok (pl. kivel milyen a kapcsolatom, milyen negatív tulajdonságaitok vannak stb..) Javaslom, hogy tegyetek fogadalmat, hogy ezen rossz tulajdonságaitokat eltörlitek, és helyette pont az ellenkezőjét veszitek magatokhoz. Így december 22-től mondhatjátok azt, hogy az a világ, amiben éltem lezárult. Hogy miért is? Megszabadultam a negítv dolgaimtól, csak és kizárólag pozitívan állok az emberekhez. Akivel elutasító voltam eddig, annak segítek. Ha pénzéhes voltam, és a pénz körül forgott az agyam, a mai naptól kezdve nem fog. stb... Így 2013-tól jobb világban, normális társadalomban élhetünk.
Egy kicsit sem,mert én vagyok a reptoid szultán.
Hoppá,elárultam magam.
Kérdező ha ezt nekem kellet volna mind legépelni amit te leírtál tuti sírva fakadtam volna :)
Amúgy én nem hiszek ebben a gangnam style-os jóslatban csak elgondolkoztatott,hogy Nostradamus-t össze hozták vele.
http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0
Már 969,133,413 ... Vajon tényleg 21.én lesz kereken 1 milliárd? Ez olyan furcsa.... hiszen ezt nem lehet bekalkulálni, még is úgy néz ki hogy pont akkor lesz meg... ez izgalmas.Én nem a világvégére értem,mert nem lesz,de elég durva hogy pont akkorra lesz 1 milliárd,erre nagyon kíváncsi leszek,de az arány 21.éhez képest nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!