Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem féltek egy iciri-picirit...

Nem féltek egy iciri-picirit sem? Még egy egészen picit sem december 21. étől?

Figyelt kérdés
De most komolyan skacok,tényleg egy fél %-nyi félelem sincs bennetek? Egy kis közérzetromlás? Rossz előérzet? tudom hogy hülyeség mert az emberek 75%-a ezt mondja.De még egy csöppnyi szomorúság sincs a szivetekben? Hogy ha netán mégis? Ha valami elképesztően váratlan történik? Család?Barátok? nem féltek egy nagyon kicsit ti, igen, ti akik nem hisztek benne?
2012. dec. 13. 21:04
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
94%
Egy cseppet sem félek....Kellene?.....
2012. dec. 13. 21:07
 2/32 A kérdező kommentje:
Kielégítő válasz, ennyit akartam,persze a következő 100 ember még nyugodtan írhat véleményt! :)
2012. dec. 13. 21:07
 3/32 anonim ***** válasza:
86%

Nem.

Egyszerűen nincs ok a félelemre, de ha esetleg történne is valami váratlan, az csakis a véletlen műve lehet.

2012. dec. 13. 21:09
 4/32 A kérdező kommentje:
De rafinált vagy :D Nem így illett volna befejezned a mondatodat kedves második válaszoló. :D (Y)
2012. dec. 13. 21:11
 5/32 anonim ***** válasza:
66%

Csak egy miatt aggódom egy kicsit. December 24-én lesz a tombola húzás és aggódom hogy nem fogok nyerni semmit.

Meg azon is aggódom, hogy a bejglim jól sikerüljön--

2012. dec. 13. 21:18
 6/32 anonim ***** válasza:
84%
Én amitől féltem, már bekövetkezett. Az Ezotéria rovat csordultig telt ezzel, s már átfolyik mindenhova.
2012. dec. 13. 21:20
 7/32 anonim ***** válasza:
86%
Nem hiszek az ilyesmiben,már több világvégét is túléltem,de annyi marhaságot olvastam a neten hogy jobban félek egy tömeghisztériától.
2012. dec. 13. 21:29
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
De félek, mert az előrejelzés szerint qrva hideg lesz, és nem szeretek fázni!
2012. dec. 13. 21:50
 9/32 anonim ***** válasza:
91%

Nem félek. És most nem az jön, mint a többi 243567456 hozzászólásban, hogy mert nincs mitől, meg baromság. Figyelj! Ha vége lesz a világnak (mert ugye erre gondoltál), akkor nem maradok egyedül, a családom sem marad egyedül, nem lesz rossz, vagy kellemetlen, megszűnök létezni. Nincs tehát mitől félnem.. Szóval nem félek. Viszont kíváncsi vagyok.

Az emberekre, hogy mi lesz majd azokkal, akik hittek ebben, és azokkal, akik nem. Kíváncsi vagyok a reakciókra.

(Pl. egy facebook bejegyzés: "2012. december 21. Kovács Károly - Emberek, világvége, jó volt veletek! Szeretlek anyu, Zsuzsi, találkozunk odaát!" ... "2012. december 22. Kovács Károly - Na, Zsolti, akkor megyünk focizni, amit két hete tervezünk?")

;)

2012. dec. 13. 21:53
 10/32 anonim ***** válasza:
51%
Én a 20 - ától félek. Hisztéria lesz.
2012. dec. 13. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!