Nem féltek egy iciri-picirit sem? Még egy egészen picit sem december 21. étől?
Nem.
Egyszerűen nincs ok a félelemre, de ha esetleg történne is valami váratlan, az csakis a véletlen műve lehet.
Csak egy miatt aggódom egy kicsit. December 24-én lesz a tombola húzás és aggódom hogy nem fogok nyerni semmit.
Meg azon is aggódom, hogy a bejglim jól sikerüljön--
Nem félek. És most nem az jön, mint a többi 243567456 hozzászólásban, hogy mert nincs mitől, meg baromság. Figyelj! Ha vége lesz a világnak (mert ugye erre gondoltál), akkor nem maradok egyedül, a családom sem marad egyedül, nem lesz rossz, vagy kellemetlen, megszűnök létezni. Nincs tehát mitől félnem.. Szóval nem félek. Viszont kíváncsi vagyok.
Az emberekre, hogy mi lesz majd azokkal, akik hittek ebben, és azokkal, akik nem. Kíváncsi vagyok a reakciókra.
(Pl. egy facebook bejegyzés: "2012. december 21. Kovács Károly - Emberek, világvége, jó volt veletek! Szeretlek anyu, Zsuzsi, találkozunk odaát!" ... "2012. december 22. Kovács Károly - Na, Zsolti, akkor megyünk focizni, amit két hete tervezünk?")
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!