Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha megfejteném az univerzum...

Ha megfejteném az univerzum rejtélyét, hogy miért vagyunk itt? Isten miért teremtette meg a világot, érdekelne?

Figyelt kérdés

Tegyük fel megfejtettem az univerzum legnagyobb rejtélyét, azt hogy maga az egész világmindenség miért jött létre. isten miért teremtette meg és minket is miért hozott létre. Azt hogy mi a célja a létnek, mivel kellene foglalkoznia az embereknek. Mi végre vagyunk itt. Az összes végső kérdést, érdekelne ?

Sok ősi filozófiát áttanulmányoztam meg kvantumfizika olvadalakat, biológiát, őslénytant, matekot és eljutottam azon kérdések megválaszolására amiket ma a tudomány sem tud és a filozófusok, maga a hindu jógik sem és semelyik ősi vallás guruja. Na, erre mit lépsz ? Mennyire érdekelne ?

2012. dec. 8. 17:05
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Akkor te eszerint azok közé tartozol, akik beleőrültek?
2012. dec. 12. 10:19
 32/34 anonim ***** válasza:
Miért hagyott minket itt a Teremtő?
2012. dec. 12. 11:59
 33/34 anonim válasza:
érdekelne hát, de azt kérném először, hogy adalékolva beszélgessünk róla. nem szeretnék az egészről hirtelen tudomást szerezni. játszunk egy kicsit.
2012. dec. 21. 00:29
 34/34 anonim ***** válasza:
42
2014. ápr. 15. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!