Ha megfejteném az univerzum rejtélyét, hogy miért vagyunk itt? Isten miért teremtette meg a világot, érdekelne?
Tegyük fel megfejtettem az univerzum legnagyobb rejtélyét, azt hogy maga az egész világmindenség miért jött létre. isten miért teremtette meg és minket is miért hozott létre. Azt hogy mi a célja a létnek, mivel kellene foglalkoznia az embereknek. Mi végre vagyunk itt. Az összes végső kérdést, érdekelne ?
Sok ősi filozófiát áttanulmányoztam meg kvantumfizika olvadalakat, biológiát, őslénytant, matekot és eljutottam azon kérdések megválaszolására amiket ma a tudomány sem tud és a filozófusok, maga a hindu jógik sem és semelyik ősi vallás guruja. Na, erre mit lépsz ? Mennyire érdekelne ?
Mitől vagy biztos magadban, hogy a te elméleted a helyes?
Hogy jöhettél rá arra, amire eddig senki?
Mikor és hol fogod publikálni?
Engem érdekelne, bármit is találtál ki.
"Mitől vagy biztos magadban, hogy a te elméleted a helyes?"
Ez a tudás olyan erejű, hogy ha birtokolja az ember, akkor érzi ezt !
"Hogy jöhettél rá arra, amire eddig senki? "
Mondjuk azt hogy senki sem tudja, ezt így nem mondtam. Azt mondtam hogy a földön levő emberek. Az idegeneknek már régóta ez a tudása, már amikor még mi sem voltunk, akkor is megvolt.
Ma nem tudják a tudósaink, mert csak a mai tudományt ismerik és a határterületeken rossz filozófiai irányba mennek el. Igazság szerint az ősi mítoszokban, bölcseletekben még a Bibliában is rengeteg dolog van belőle, ha nem is az egészet fedi le és nem is minden bibliai mese ebbe a tudás irányába mutat pl, de említhetném a Koránt is csak egy példa volt ez.
Régen olyan idegenek jártak a földön akik ezt tudták és részben elrejtették mesékbe, mondákba, mítoszokba, bölcseletekbe ezt a tudást és ha a tudósok ezt nem veszik pl komolyan, akkor nem is fogják összerakni ezt. Mert ehhez a mai tudomány + a mitológikus bölcseletek kellenek.
"Mikor és hol fogod publikálni?"
Pl sehol sem. Ha elvinném egy kiadóhoz, az azt mondja, hogy nem adja ki, mert pl szerinte nem helyes, majd ellpoja és azt mondja, hogy ő találta ezt ki.
Messze nincsen felkészűlve az emberiség erre az információra. engem is csak azért nem rázott meg mert távól áll tőlem a pozitív értékekbe vetett idealisztikus magasságok.
"Minden mondatodban legalább 5 helyesírási hiba van. Ezek után kétlem hogy egyáltalán értenéd a kvantumfizika szó jelentését. (Arról nem is beszélve, hogy látszik hogy direkt írsz helytelenül, teszed a hülyét. Mire hajtasz, az első helyre a ranglistán? Nem ér ennyit.)"
Hát, ha szted direkt írok helytelenül, akkor miokból veted fel a helyesírási hibákat ???? Felfogod ezt ???????
Jobban értem a kvantumfizika szó jeletését mint te :)
21-es vagyok.
Érdekel, hogy egy ember minek tulajdoníthat ekkora jelentőséget.
Eléggé materialista vagyok, ezért valószínű, hogy nem értenék egyet veled, tehát nem valószínű, hogy ellopnám, vagy bármi hasonló hülyeséget csinálnék.
Ha kiadóval nem, akkor velem megosztanád privátban?
Ha úgysem akarod elárulni, minek tetted fel a kérdésed, kedves kérdező? Engem speciel érdekelne a Te elméleted, bár nekem is van egy, azzal kapcsolatosan, hogy mi célból kerültünk ide. De pont a trollok miatt nem fejteném ki itt..:) De ha már így körbeharangoztad, igazán kifejthetnéd, ha máshogy nem is, privátban mindenképp. Kíváncsi lennék mások elképzelésére is. :)
Mellesleg a helyesírás nem az intelligencia fokmérője. Ez is egy mesterségesen, közmegegyezés alapján kreált jelrendszer. Szerintem a jelbeszédnél sem törik el egymás ujját, ha kicsit jobban kinyújtják véletlenül a mutatóujjukat..valamint rengeteg kiváló elme nem volt a szavak és írás embere.....ez is csak képmutatás..
28-as:
Igazából most építem fel a világképemet, ezért mindenféle világértelmezés érdekel, a te elméletedet is szívesen fogadnám privátban :)
én most csak erről az univerzumról írok, a közmegegyezéses univerzumról, amelyet mindannyian érzékelünk:
(akkor volt tiszta ez a mező (=ez az univerzum), amikor a teremtője megteremtette... később mások posztulátumai is összekeveredtek az ő posztulátumaival....
ez az univerzum így szennyeződött el....
kb. ez az univerzumok sorsa....
ha a posztulálónak leromlik az univerzuma, akkor a posztuláló - amennyiben képes még posztulálni (=teremteni),
tovább áll a lerobbant univerzumból és sorsára hagyja...
ezután az univerzum a benne maradó legerősebb lény posztulátumai vagy a benne maradó lények posztulátumai szerint rendeződik (=többnyire kaotizálódik)...
talán a Föld-bolygó is egy ilyen sorsára hagyott univerzum, amiből eltávozott az alkotója (vagy leromlott, lezüllött) vagy magasabb teremtésbe kezdett - elhagyván ezt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!