Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha megfejteném az univerzum...

Ha megfejteném az univerzum rejtélyét, hogy miért vagyunk itt? Isten miért teremtette meg a világot, érdekelne?

Figyelt kérdés

Tegyük fel megfejtettem az univerzum legnagyobb rejtélyét, azt hogy maga az egész világmindenség miért jött létre. isten miért teremtette meg és minket is miért hozott létre. Azt hogy mi a célja a létnek, mivel kellene foglalkoznia az embereknek. Mi végre vagyunk itt. Az összes végső kérdést, érdekelne ?

Sok ősi filozófiát áttanulmányoztam meg kvantumfizika olvadalakat, biológiát, őslénytant, matekot és eljutottam azon kérdések megválaszolására amiket ma a tudomány sem tud és a filozófusok, maga a hindu jógik sem és semelyik ősi vallás guruja. Na, erre mit lépsz ? Mennyire érdekelne ?

2012. dec. 8. 17:05
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
meg mondtam :D
2012. dec. 8. 17:58
 12/34 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne,hogy a kedves moderátorok mikor törölnek téged.
2012. dec. 8. 18:24
 13/34 anonim ***** válasza:

"olvadalakat"

Kezdj el áttanulmányozni egy helyesírási kézikönyvet. :D

2012. dec. 8. 18:24
 14/34 Dalek Traak ***** válasza:
Mennyire érdekelne? Nagyon. Ezért írd le, hogy mire jutottál. Bár úgy is tudom mi lesz ebből.
2012. dec. 8. 18:32
 15/34 anonim ***** válasza:
Ha ez így történt volna akkor már megvilágosodott lennél és nem itt tennéd az agyad.. esetleg az eredményeidet nyilvánosságra hoznád kérés nélkül, ahogyan azt már sokan megtették korábban is. És nem... engem nem érdekel mert láthatóan nem az igazi választ találtad meg, de díjazom, hogy ilyeneken filozofálsz.
2012. dec. 8. 18:55
 16/34 anonim ***** válasza:
Annak jarj utana hogy mi is az "ter" s az "ido" (nincsenek ekezeteim-arra gondolok amit az orak mernek valamint amit meterekben fejezunk ki) s miutan elismert tudosok altal bizonyitott tenyek alapjan rajossz hogy az osrobbanas elott nem letezhetett sem ter sem ido,rajossz arra is hogy nincs teremto,mert nem volt neki "hol" s "mikor" lennie,mert nem letezett semmi-tehat nem ures volt a ter hanem nem letezett,nehez ezt a fogalmat felfogni.De ez a bizonyitek nem amit te tudsz! ;)
2012. dec. 8. 19:11
 17/34 anonim ***** válasza:
Ez nem nagy valami.Én tegnap is megfejtettem.Fél liter pálinka után az egész univerzumot elmagyaráztam a barátaimnak,és meg is értették.
2012. dec. 8. 19:20
 18/34 A kérdező kommentje:

"Nem érdekelne, mert ilyen végső válasz nem létezik."

Eszt meg honnan amikor csak pár évtizede élsz a földön ?

"Sajnálom az ilyen embereket, akiket a Fizikai dolgok a sötétségbe süllyesztették."

Materialisták, ateisták.

"Ez a válasz, már ha létezik biztosan nem önthető csupán szavakba. Nem lehet kimondani, hogy ezért meg azért vagyunk a Földön. Ez ennél egy magasabb szint."

Valóban elég magas szint, de kimondható. Mindent el lehet mondani szavakkal, legalábbis körülírni. Isten/Teremtő/amibe hiszel a legnagyobb végtelen dolog és mégis le lehet szavakkal írni.

"Engem az érdekelne,hogy a kedves moderátorok mikor törölnek téged."

Engem az érdekelne, hogy akik oltanak itt hogy minden hülyeség, azokat miért nem tőrlik, engem nincsen okuk rá.

"Mennyire érdekelne? Nagyon. Ezért írd le, hogy mire jutottál. Bár úgy is tudom mi lesz ebből."

Aha ? Mi lesz ebből ? Mire célzól ? Már mindent tudsz ?

"Ha ez így történt volna akkor már megvilágosodott lennél és nem itt tennéd az agyad.. esetleg az eredményeidet nyilvánosságra hoznád kérés nélkül, ahogyan azt már sokan megtették korábban is. És nem... engem nem érdekel mert láthatóan nem az igazi választ találtad meg, de díjazom, hogy ilyeneken filozofálsz."

Már nincs mit filozófálni. Ténnyekkel állok szemben.Messze nem érett meg rá az emberiség, hogy ezt befogadja !! A felső intelligencia pedig nem akarja, hogy tudjátok, ez van !

Párhuzam : Az emberek klasszikus newtoni világban élnek, mindenhez vizuális absztrakció társúl és így könnyű az értelem számára leképezni a valóságot.

Valóságban, pedig egy kvantumvilágban élünk. A kvantumfizika roppant bonyolúlt, aki nem lepődik meg lelke legmélyén, az nem is értette meg igazán.

Az emberek a társadalom által vázólt idealisztikus világban élnek, minden jó vagy rossz és materiális, így könnyű az értelem számára leképezni a valóságot.

Valójában, pedig teljesen más a helyzet. A végső kérdések, nagyon kegyetlenek ! Aki nem háborodik fel vagy őrűlne bele a válaszokba, az nem is érti ezt igazán.

# 16/17 Azt te sem gondolod komolyan hogy csak a mi téridőmetrikájú univerzumunk létezik és azért mert itt a mi időnk keletkezése egy állítólagos ősrobbanás során jött létre azért már sehol sem volt semmi előtte.

2012. dec. 9. 02:06
 19/34 A kérdező kommentje:

Esetleg szólni kellene a filozófusoknak, hogy már felesleges tőrniük aszt az okos fejüket.

Mit csinálhatnak ezek után?

2012. dec. 9. 02:07
 20/34 anonim ***** válasza:
Zoltán, te vagy az?
2012. dec. 9. 02:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!