December 21. Éreztek már vmi pozitív változást, esetleg spirituális felemelkedést a levegőben?
tudod nem szoktam én igazából bunkó lenni, csak azt hittem szórakozol, meg valóban mintha kezdenék depresszióba esni vagy én nem tudom mi van velem.
Pl szociológia órám volt ebben a félévben főiskolán, és az önzőség és ilyen dolgok miatt is egyre több lelkibeteg lesz.
Én tudom milyen az, így jó lenne ha az ember valóban észhez térne, és szeretetben élne, mert senkinek nem ajánlom...
és a pozitív embereket mi alapján vonzhatnám be a környezetembe, hogy ők is jobb hatással legyenek rám?
megértelek, és remélem h hamarosan jobb passzba kerülsz.
szerintem a leghatékonyabban úgy tudod körbevenni magad jó emberekkel akiktől te is jót kapsz, ha megpróbálsz kedvesen, megértően állni mindenkihez, még azokhoz is (szerintem legfőképpen azokhoz) akikről úgy érzed, h nem érdemlik meg, mert nekik van rá a legnagyobb szükségük.
én egy cukrászdában dolgozom, és mindig kedves vagyok a vendégekkel. :) (pedig van ám sok olyan akiket legszívesebben úgy elküldenék melegebb éghajlatra ahogy azt kell)
azt vettem észre, h még a legellenszenvesebb vendégek is megnyílnak és stílust váltanak egy mosolygós arc és néhány kedves szó után, és legközelebb már ők is kedvesen jönnek be hozzám.
tök jó ezeket megtapasztalni :)
lényegében szerintem mindenkiben ott van a szeretet és a szeretet vágy, csak sokan nem merik kimutatni mert félnek a visszautasítástól.
én inkább kimutatom, minthogy bennem maradjon, még ha sokszor nehéz akkor is.
én már sokszor csak azt hiszem, ha kedves emberrel találkozom, hogy csak megjátszós.
Nyelvvizsga miatt járok most angolozni egy kedves fiatal nőhöz, és teljesen tök jó fej, aranyos, pedig elsőre azt hittem megjátsza magát stb.
Meg tudod vannaka a megjátszós emberek, akik megjátszák magukat a szánalmas céljaik elérése érdekében.
Valóban jó szeretetben élni, csak sajnos nem sokan hajlandóak.
Bár nem ismerlek, de így hogy jobban elbeszélgettünk, nagyon nagyot nőttél a szememben, és igen intelligensnek tartalak.
A cukrászdában cukrászkodsz, vagy eladó vagy? :) Ha cukrász akkor szerencsés vagy mert a párodnak sokat kedveskedhetsz finomságokkal :)
és a rosszindulatú, gonoszkodó ember sem úgy született ám, h mindenkivel ellenszenves volt.
minden kisbaba szeretettel a szívében, reményekkel telve jön a világra, csak sajnos nem mindegyiküknek van része megtapasztalni a szeretetet, a biztonságot, így nem várható el a belőlük növő emberpalántáktól és később felnőttekből, h alapból adják viszonozzák a jó dolgokat. meg kell velük ismertetni a szeretetet, a törődést, ahhoz, h ők is tudják adni és viszonozni.
csak eladó vagyok. köszönöm szépen az elismerő szavaidat, nagyon aranyos vagy! :)
sok sikert a nyelvvizsgádhoz!!!
én is most voltam angol középfokon, de csak két hét múlva lesz eredmény! :)
nem nem sokat kell tanulnom hidd el. Még amit kellene azt sem tudom megtanulni mert sok erőt elvesz tőlem ez a sok küzdelem.
Amúgy a nyelvtanulás még pont jól jön mert lefoglalom magam.
A neved azért megkérdezhetném, hogy ne csak úgy írjak, hogy te meg ilyesmi :)
A cukrászati eladó is jó munka, valóban a kedvesebb lányok kellenek ilyen helyekre, mert észrevettem, hogy egy vidám ember jelenléte feldob, kicsit jobb lesza hangulatod stb :)
Szóval szerintem abba a cukrászdába bemenni főnyeremény, mert nem csak sütit kap az ember, hanem mosolyt, kedvességet. :)
nagyon kedves vagy :) örülök h így gondolod
a nevem elküldtem Neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!