Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » December 21. Éreztek már vmi...

December 21. Éreztek már vmi pozitív változást, esetleg spirituális felemelkedést a levegőben?

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 19:36
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

eszemben sem volt megbántani senkit sem a kérdésemmel, sem bármelyik kommentemmel.

ezért elég rosszul esik, hogy így leoltasz, de megpróbálom magam túltenni rajta

2012. dec. 7. 14:47
 12/28 anonim ***** válasza:
ne játszd már az ostobát... Nem hiszem h bármivel is megbántottalak volna. Ilyenekkel nem szokott az ember foglalkozni...
2012. dec. 7. 15:20
 13/28 A kérdező kommentje:

sajnos lehet h igazad van. de én egy nagyon érzékeny és nyitott szívű lány vagyok, lehet azért is érdekelnek jobban a szeretettel és a lélekkel kapcsolatos dolgok, de már rájöttem, h talán nem a legjobb helyen keresem a hozzám hasonlókat.

azért nincs harag, minden jót, puszi

:)

2012. dec. 7. 15:36
 14/28 anonim ***** válasza:

nézd nem akartalak megbántani, és köszönöm ha valóban kedvesen küldted azt az energiát, de sajnos hiába hinnék ilyesmiben, attól nem lenne jobb.

Mi volt az, ami miatt így kezdtél el gondolkodni?

Egyáltalán hány éves vagy?

2012. dec. 7. 15:38
 15/28 anonim ***** válasza:
egyébként gondoltam arra is, hogy csak szórakozol ezzel a kérdéssel.
2012. dec. 7. 15:42
 16/28 A kérdező kommentje:

nem szórakozom, csak próbálom keresni azokat akik szintén remélnek valamiféle pozitív változást és erről szerettem volna beszélgetni.

az igazság az, h én is hajlamos vagyok arra h nagyon beforduljak, de nem rég rájöttem, h ennek semmi értelme, mert ártok vele magamnak és ezáltal másoknak is.

tudom, h nem egy nap, nem egy évszám fogja megváltoztatni a világ gondolkozását, ez egyértelmű, de ennek a jóslatnak (vagy nem tudom minek nevezzem) kapcsán vetettek fel az emberek egy olyan világképet amiben mindig is hittem és reménykedtem, h egyszer majd mindenki szeretni fog mindenkit, nem lesz fájdalom, harag, kiközösítés és nyomor stb.

nagyon vágyom erre tudod, mert szeretetben élni sokkal jobb dolog, mint fájdalomban, ezért próbálok én is mindent megtenni magam körül, h több legyen a szeretet a világban.

lehet h egyesek szerint ez képmutatás és hazugság, de remélem egyszer ők is ráébrednek, h nem az, és ha képesek vagyunk megváltoztatni magunkat a szeretet irányába akkor sokkal jobb lesz az életünk. :)

egyébként 25 éves vagyok.

2012. dec. 7. 15:57
 17/28 A kérdező kommentje:
és az én életem sem volt eddig fenékig tejfel, ha elmondanám h milyen krimibe illő dolgok történtek velem és a családommal, lehet itt sokan a fejüket fognák, de ezen dolgok ellenére sem adom fel a vágyamat az iránt h mindenki szeresse magát és a másikat... :)
2012. dec. 7. 16:01
 18/28 anonim ***** válasza:

Tudod nekem sem tetszik ez az állandó önzés , meg önimádat. Az sem, hogy a környezetet pusztítják...

Sajnos az ember ostoba, így sosem fogja belátni, hogy beteg világban él. Szeretnék én is egy jobb világot, de én mivel tehetném jobbá? Egy vízcsepp vagyok a hatalmas óceánban.

Egyébként félreismertelek, mert jófejnek tűnsz, kár hogy ritka a hozzád hasonló ember.

2012. dec. 7. 16:02
 19/28 anonim ***** válasza:

amúgy miért fontos neked h mindenki szeresse egymást?

Elmondanád a történeted?

2012. dec. 7. 16:03
 20/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Te is nagyon jó fejnek tűnsz! :)

Azért szeretném, mert ha mindenki szeretné és segítené egymást a világban, akkor boldogabban élhetnénk le az életünket.

De egyébként ha belegondolunk, amióta létezik az emberiség, hatalmas fejlődésen és változásokon mentünk keresztül. Gondolj bele hogy éltek az emberek a középkorban, a rabszolgaság idején, régen sokkal lehetetlenebb volt boldognak lenni.

Örülhetünk, h nem élünk háborúban, létezik a diplomácia fogalma, így a vitában lévő felek meg tudják oldani a problémáikat kommunikációval is ahelyett h rögtön egymásnak esnének és háborúskodnának. Léteznek emberi jogi törvények, családvédelem, állatvédelem, különböző segélyszervezetek.

Szóval a pozitív változás lényegében folyamatos.

Egyébként lehet h mindenki csak egy csepp a tengerben, de ha mindenki csak egy kicsivel kedvesebb a másikhoz az már sokat segít h jobban érezzük magunkat.

2012. dec. 7. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!