2012 december 21-re milyen spirituális változásokat jövendölnek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 07:03
1/16 anonim válasza:
A reptoid társadalom át fogja venni az iszlám hitet.
2/16 A kérdező kommentje:
Na komolyan kérdeztem. Találkoztam egy lánnyal tegnap a buszon, aki nagyon mesélte, hogy mik lesznek, de a felét nem értettem. Nem vagyok ezoterikus beállítottságú, de érdekel, hogy végül is aki a 2012-es ezoterikus-spirituális részben hisz, az mit is vall.
2012. dec. 6. 07:59
3/16 anonim válasza:
Ahány embert megkérdezel, annyi félét fognak mondani. Ez is jelzi a téma komolyságát.
4/16 anonim válasza:
az a lány hülye volt
felejsd el amiket mondott
5/16 anonim válasza:
Ne elegyedj szóba olyanokkal, akik kora reggel droggal tömik magukat.
6/16 anonim válasza:
Ezotériás kérdést ne itt rakj fel mert úgyis csak baromságokat hadoválnak.Keress rá inkább a neten.
7/16 anonim válasza:
Keressé' rá a neten, merott sok okosságot mondanakám, ez meg nemisvan a neten ez.
8/16 anonim válasza:
Attól a lánytól majd 22.-én kérdezd meg hogy sikerült-e felemelkednie. Aztán ha igen a válasz akkor jó lesz ha vigyáz, mert magasról nagyot lehet esni.
9/16 anonim válasza:
Foton övbe való belépés, nem mindig kellemes, de mindenképpen egy hihetetlen mély transzformáció. Lehetőség az emlékezésre, egy kvantum ugrás megélésére, amikor is egy egész civilizáció felemelkedhet a létspirálján egy magasabb szintre.
A mi kollektív és egyéni rezgésszintünkön múlik, hogy mit fogunk ebből megélni.
Amikor végleg megérkezik a Föld ebbe az állapotba, akkor ez a változásokkal teli szakasz lezárul és egy stabil állandó szakasz következik be.
10/16 anonim válasza:
előttem szóló
mikor szöktél meg a zártosztályról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!