Hogy kell mozgatni a psi wheelt?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem. A PSI WHEEL mozgatásával próbálkozom de nem tudom mire kéne gondolnom. Ti mire gondoltok amikor mozgatjátok vagy forgatjátok őket?2012. nov. 30. 18:18
1/10 Shai-Hulud válasza:
Neked se forog? A mindenit! :-DD
2/10 anonim válasza:
Nem tudom miért akarnak emberek ilyesmit megtanulni, fölösleges, valakinek mocsok sok idő mire megmozdul.
3/10 anonim válasza:
Nem vagy elég kreatív ! Társasjátékozzál egyet és utána forgasd meg
4/10 anonim válasza:
Nem tudod az akaratoddal megforgatni, ennyi.
A neten keringő videók egytől egyik kamuk. Levegőt fújnak rá, vagy valami mágnest tesznek alá. Ha véletlen valakinek mégis megmozdulna a kerék, akkor az a minimális sztatikus elektromosság vagy a szobában levő huzat miatt lesz. Nem az akaraterő miatt.
6/10 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ
psi wheel vid. ad leírást is.
7/10 anonim válasza:
Igen, az előbb linkelt youtube videó leírásában lévő linket is tessék ám megnézni! :)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív a válaszokat
2012. dec. 7. 17:52
10/10 A kérdező kommentje:
Nem mert eléggé elhanyagoltam a dolgot.
De olvastam azt hogy ha koncentrálunk érezzük az energiát ami vagy hideg vagy meleg.És azt éreztem.
2013. jún. 10. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!