Miért nem tudok természetfeletti dolgokat tapasztalni?
Nagyon szeretek az ezotériáról olvasgatni, nagyon érdekesnek tartom és én is megszeretnék tapasztalni egy-két természetfeletti élményt.
Próbálkoztam már szellemidézéssel, több fajtával, még egy jós segítségét is kértem, de semmi. Próbáltam megjósoltatni a jövőmet, de nem vált be amit jósoltak. Próbálkoztam bűbájjal, mágiával, telekinézissel, levitációval, stb, de semmi. Próbáltam a vonzás törvényét, ami elvileg mindenkinél működik, de semmi.
Hogy tapasztalhatnék természetfeletti dolgokat?
Szkeptikusok keressenek másik kérdést, köszönöm.
Szerintem mert nem érzik az energiád, vagy nem tudom nem igazán értek ehhez de én is tapasztalom. Vagy lehet, hogy minden rokonod átment a túlvilágra. Vannak olyan házak ahol szellemek laknak mert ragaszkodnak az ott lévő tárgyakhoz. Ha van valamilyen ismerősöd aki tapasztal ilyeneket akkor menj el hozzá^^. Azt mondják az emberek 90 valahány százaléka elveszti 6 éves korába a szellemlátó képességet...etc.
L/11
Olvasd végig még egyszer-kétszer a kérdésedet.
>kipróbáltál egy csomó hülyeséget
>egyik sem működött
Na vajon mi lehet a hiba? :D
Próbáld meg levezetni, ha nem megy, szólj, és kézenfogva végigvezetlek a megoldásig.
És fizess kamu tanfolyamokért, kuruzslóknak. Nehogy már ezt az energiát valami hasznosra fordítsd az életedben...
Szánalom...
na jó, látom hasznos választ még nem kaptál csak a szkeptikusok piszkálnak.. na, próbálok ezen változtatni..
én hiszek abban,hogy mindenki képes lehetne érzékelni bizonyos szinten szellemeket,vagy bármi hasonlóan megmagyarázhatatlan tulajdonságra szert tehetne,de sajnos nem mindenkinek egyformán erős ez a képessége. van aki gyakorlás, próbálkozás nélkül tapasztal ilyeneket és van aki (pl mint te) hiába keresgél. szellemekkel szerintem ne kisérletezz, nem a legkellemesebb tapasztalat érzékelni őket. a jósok nagy hányada sajnos csaló, és csak pénzt akar szerezni, szóval, szerintem ne dobj ki feleslegesen egy forintot se... telekinézissel nem tudom hogyan foglalkoztál, de nagyon nehéz.. a legegyszerűbb gyakorlathoz is minimum két hét kell, hogy elkezdjen működni, átlagos érzékkel, van akinek csak egy hónap után sikerül, szóval, én azt tanácsolom, hogy keresd meg ezt a gyakorlatot, és szorgalmasan, napi 1-2 alkalommal 10-15 percen át gyakorold.. nekem már megy :) úgyhogy ne add fel
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!