Ti hány évesen világosodtatok meg?
Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 23:12
3/15 Malats válasza:
Én fehéren születtem. Jacko megvilàgosodott, nézz utána mikor.
4/15 anonim válasza:
Hááát,az hosszú történet,de röviden annyi,hogy amikor megszülettem olyan kis lilás fejem volt,aztán elzöldültem..:S De asszem egy hét múlva már megvilágosodtam és azóta ilyen szép világos vagyok :D
6/15 A kérdező kommentje:
Nem ilyen tekintetben értettem... mostanában elég sokat gondolkozok az életen... sokat fejlődtem, de nem tudom mi legyen a következő lépés. Ezt most nem fogalmaztam meg olyan szépen, de leírtam hogy milyen értelemben gondoltam. Egyébként a trollok válaszát is köszönöm, elmosolyogtam rajtuk:)
2012. nov. 24. 23:38
7/15 Malats válasza:
Akkor mélyebben: mit értesz megvilágosodás alatt. Én amondo vagyok, ha tényleg megvilágosodnék, és érteném a létet, elveszteném önmagam, és csak két dolog várhatna rám a földi élet maradékján: 1. segitek az embereken ott ahol csak tudok.
2.küzdök a világ ellen, hogy atadhassam a tudasom.
Ergo én magam már nem lennék saját magamnak érték. De akkor mire jo megvilágosodni? mit takar? Mellesleg szerény véleményem szerint a megvilágosodás halál után következhet be, ha létezik ilyen. A körülvevö vilagot ki lehet ismerni, tapasztalni, de ahhoz hogy mindent tudj, elejétöl a végéig meg kell tapasztalnod. Persze ez csak egy késö esti eszme futtatás volt.
9/15 anonim válasza:
Én olyan 17 évesen. Akkor voltam a legértelmesebb és rácsodálkoztam a világ dolgaira, összefüggéseire. Sokkal inkább vallottam "felnőtt", bölcs nézeteket, mint most. Azóta egyébként lejtőn vagyok, az élet minden területén.
10/15 anonim válasza:
Én már születésem óta olyan megvilágosodott vagyok, hogy még napfényben is világítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!