az aura látást hány évesen tudom kezdeni tanulni? 9 éves vagyok de nem nagyon megy sztetek?vagy tudtok valamit ahogy könnyeb?
2010. júl. 25. 22:06
1/9 anonim válasza:
Sehogy. Ennyi idősen ne akarj hülyeségeket tanulni.
2010. júl. 25. 22:11
2/9 anonim válasza:
Ha kilenc eves vagy, akkor az auralatast kilenc, vagy annal tobb evesen tudod elkezdeni.
2010. júl. 25. 22:11
3/9 anonim válasza:
Az auralátást 1-120éves korig bárki elsajátíthatja. Próbáld meg, hogy a 2 mutatóujjadat egymással szembe teszed, nem ér össze, és bámulod őket. Előbb utóbb látni fogod
2010. júl. 25. 22:24
4/9 BlackSword válasza:
Egyik korban sem ajánlatos tudatosan lebutítanod magadat... Az embereknek nincsen aurájuk, se semmi egyéb hókuszpókuszuk... Személyiségük van, meg intim szférájuk... Én utálom ha az emberek belemásznak...
2010. júl. 25. 22:26
5/9 BlackSword válasza:
ma 22:24!
Csakhogy az nem aura, hanem a térlátásból, és a szem tökéletlenségéből eredő látáshiba... Tudod a két szemed nem ugyanazt látja, mivel két kölönböző helyen van... és előbb-utóbb az egyesített képet szét tudja bontani az agy mind a két "félképre"...
Elég gyenge a magyarázatod...
2010. júl. 25. 22:29
6/9 anonim válasza:
egyetértek a 2. hozzászólóval!
és am te nagyon unatkozhatsz ha ilyenek foglalkoztatnak
2010. júl. 25. 23:36
7/9 anonim válasza:
Igen,igen..és mi a neved??? Ki nem mond mert úgyis tudom,hogy lány neved van..Jó...érzem,hogy 9 éves vagy..igen...érintsd meg a képernyőt....megérintetted??Oké!
most pedig ha tudni akarod az aura látást akkor erősen figyeld a számlaszámomat ahová elküldöd a pénzt,és mindent megtudsz...
Az erő veled van..
2010. júl. 26. 00:55
8/9 anonim válasza:
Ne ilyen valótlan butaságokat tanulj, hogy auralátás!
Viszont én 8-9 éves koromban elkezdtem gyerekeknek készült természettudományos könyveket olvasni és sokminden legalább ennyire izgalmas, de ráadásul még VALÓDI dologról is szereztem hasznos alapismereteket. Pl. evolúció, fizika, csillagászat, ilyesmi...
A tudomány a barátod, mert ami tudományosan bizonyítható az valóságos, és ami valóságos az bármikor segíthet az életben.
2010. júl. 26. 12:11
9/9 anonim válasza:
Figyeljen mindenki 12 éves vagyok és hat éve rendszeresen jógázok. Én látom az aurát mert sokat állok fejen vagyis már felvettem a kapcsolatot az odaáttal . Az aurát mindenki látta addig amég nem tanult meg folyékonyan beszélni. Tök mindegy hogy hány évesen kezded. De azt még a hülye is tudja hogy kell fejleszteni. Amúgy meg nem hülyeség ez az egész!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!