Ti mit fogtok december 21-én csinálni?
Figyelt kérdés
Én a szobámba fogok ülni és bőgni :D2012. nov. 13. 19:54
11/22 anonim válasza:
Röhögök a sok ostoba emberen, akik rettegve várják a világvégét, vagy az épp aktuális baljóslatú szörnyűséges borzalmat xD
12/22 anonim válasza:
Ideülök a kis Nesquick gabonapelyhem és egy limonádé társaságában és majd meghalok a kérdéseken ami a világvégéről fog szólni :D
Már alig várom!!!!:D:D:D
13/22 Neménvagyokaz válasza:
Majd hallgatom este a híreket, hogy hány millióan lettek öngyilkosok, meg adták el az összes értéküket.
14/22 Zsizsik666 válasza:
Mivelhogy téli napforduló, pogánykodni fogunk, összejövünk így elég nagy létszámban, és buli lesz:D
Ha lesz valami cucc is, és miattatok reptojidot fogok haluzni, akkor majd kiírok ide hülye kérdéseket, hogy jobban bőgjetek.
15/22 anonim válasza:
Délelött porszívózni fogok a kertben, este pedig sütit fogok sütni éjfélre a reptoidoknak :)
16/22 anonim válasza:
Megünnepeljük Duncan McLeod 420. születésnapját.
17/22 anonim válasza:
Ha mégis lesz valami? Nem mondjátok, hogy nem lettetek figyelmeztetve.
18/22 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
20/22 anonim válasza:
Sírni fogok a röhögéstől ezen a topikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!