December 21. után mindenki belátja hogy az ezotéria hülyeség?
Figyelt kérdés
December, 21, ezotéria, ezoterika,2012. nov. 11. 19:25
1/6 A kérdező kommentje:
*A kulcsszavakat rossz helyre írtam
2012. nov. 11. 19:26
2/6 anonim válasza:
nem ! SŐT Már a Plejádok legyőzték a Reptoidokat is, szal nem lesz invázió.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__3497..
3/6 anonim válasza:
Fogalmam nincs, szerintem legfeljebb azon fogunk agyalni, mennyi minden dolgunk van még Karácsonyig. :D Egyébként meg nincs sok köze az ezotériának a dec. 21-ei hisztihez. Meg aztán majd kitűznek egy másik időpontot és kész. :D
4/6 x) válasza:
Áááálljunk meg egy percre. December 21-nek semmi köze nincs az ezotériához. Ez csak egy hülye játék meg ijesztgetés és fantáziálgatás, meg ne halljam még egyszer hogy bemocskoljuk vele az ezotériát. Akik ezeket terjesztik már eleve csak kihasználják az ezot. Persze, a földönkívüli lények hozzátartoznak az ezotériához, de nem a reptoidok, motherbookdriverek, plejádok stb. Szerintem nem ártana utánanézni hogy mit is hülyézel le mert amíg ilyen képzavarban vagy addig ez a kérdés csak téged minősít.
5/6 anonim válasza:
Nincs sok köze az ezotériához ennek a hisztinek, ahogy a vérfarkasoknak, a vámpíroknak, az unikornisoknak, a gyik függő hülyegyerekeknek az ezo témában, meg a többi ökörségnek sem.
6/6 anonim válasza:
X,
4-es: tökéletesen egyet értek. Ezeknek nyitni kellene egy "h*lye vagyok de kérdezgetni akarok" topicot!
Annyira buta vagy, hogy ez már nekem fáj. Az emberei hülyeség tényleg végtelen, csak sajnálni tudlak benneteket, hogy még jó sokáig itt lesztek összezárva és boldogítjátok egymást, mialatt mi már rég máshol leszünk. Egyszer talán te is eljutsz majd arra a szintre mint mi és majd belátod milyen idegesítő ilyen h*lyeségeket olvasni. Nekem sosem fordult meg a fejemben egyetlen ilyen ostoba gondolat sem. TI valóban a MAJMOKTÓL SZÁRMAZTOK! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!