Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért ilyenek az emberek...

Miért ilyenek az emberek egymással? Ha valaki segítséget kér, miért bántjátok, ha nem hisztek neki akkor ne is foglalkozzatok vele!?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a hitetlen emberek itt gúnyt űznek az emberből, és azt sem tudják milyen érzés földön túli, vagy legalábbis józan ésszel megmagyarázhatatlan dolgokat átélni. Lehet hogy néhány kérdés valótlan, de sok kérdés igaznak tűnik. Ha nem hiszel, miért válaszolsz? Én sem írok olyan fórumon ami nem is érdekel és nem hiszek benne. Ezek az emberek tudatlanok, akik viccelődnek, akik pedig kamu kérdéssel jönnek ide, saját maguknak is hazudnak. Nekem is számtalan ilyen problémám volt/van, amire nem tudok Földi magyarázattal szolgálni, de nem is nagyon merem itt megosztani, mert 20-ból 17-en biztos azt állítját, hogy kamu. Pedig az, hogy valamire nincs racionális válasz az még nem jelenti azt, hogy nem is létezik.
2012. nov. 3. 11:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Kérlek nézd meg ezt a mai kérdést és válaszokat. Mindegyik le van húzva, de senki nem írt ellentétes dolgot.

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__3613356-..

Nyilván azért, mert a válaszok többé-kevésbé, de a tudományos ismeretekre alapozódnak, azzal egyeznek. Hát hogy ne guruljon be az ember?

Jelenleg egyetlen ellentétes vélemény nincs, de nulláig lehúzott válasz igen.

2012. nov. 3. 19:47
 22/22 anonim ***** válasza:
Élvezik... beteges idióták, és ezen élik ki magukat - mint az előttem lévők is elmondták. Ezek beszari kis senkik a való életben, és itt élik ki minden fájdalmukat. Tizenéves iskolában túlszivatott stréberek, akik mind a tudományokra hagyatkozva semmibe néznek minket. És ezek teszik fel a valótlan kérdést szintén gúnyból... Amit én nem tartok valósnak, azt hagyom a francba. Ritkán válaszolok ebbe a kategóriába, csak akkor ha úgy tűnik van értelme a dolognak. De ők unatkoznak... és égnek a vágytól, hogy ők is gúnyolhassanak, ahogy velük is gúnyolódtak.
2012. nov. 3. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!