Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért ilyenek az emberek...

Miért ilyenek az emberek egymással? Ha valaki segítséget kér, miért bántjátok, ha nem hisztek neki akkor ne is foglalkozzatok vele!?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a hitetlen emberek itt gúnyt űznek az emberből, és azt sem tudják milyen érzés földön túli, vagy legalábbis józan ésszel megmagyarázhatatlan dolgokat átélni. Lehet hogy néhány kérdés valótlan, de sok kérdés igaznak tűnik. Ha nem hiszel, miért válaszolsz? Én sem írok olyan fórumon ami nem is érdekel és nem hiszek benne. Ezek az emberek tudatlanok, akik viccelődnek, akik pedig kamu kérdéssel jönnek ide, saját maguknak is hazudnak. Nekem is számtalan ilyen problémám volt/van, amire nem tudok Földi magyarázattal szolgálni, de nem is nagyon merem itt megosztani, mert 20-ból 17-en biztos azt állítját, hogy kamu. Pedig az, hogy valamire nincs racionális válasz az még nem jelenti azt, hogy nem is létezik.
2012. nov. 3. 11:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%

Ha valóban létezne az ezotéria akkor ilyen lenne egy átlagos napom:

Reggel felkelek, megjósolom mikor jön a postásunk, addig elkészülődök. Átveszem a leveleket, elindulok a boltba, útközben köszönök a szomszéd Józsi szellemnek. Mivel nagyon csúszik az út a hideg miatt, elesek és eltörik a kezem. Orvos helyett szellemgyógyászattal összeforrasztom a kezemet. Szellemgyógyászatot még az előző életemben tanultam az ókorban, mikor Julius Caesar voltam. A nap végén elmegyek a lottózóba és bevonzom az ötöslottót. Ha meghaltam újjáéledek egy másik testben, egy loúban.

2012. nov. 3. 12:28
 12/22 A kérdező kommentje:
Tény, hogy van olyan a kérdés amin és is elmosolyodtam, mert nem tartottam igaznak, és nem hiszem, hogy valóban megtörtént a kérdezővel. Nem is nagyon olvastam tovább, de az első két kommentben majd', levették a kérdező fejét, ezen teljesen kiakadtam. Én azt nem értem, hogy miért kell ennyire megalázóan, és bántóan válaszolni. Ha nem hisszük el amit mond, akkor ne válaszoljunk, ha mégis, akkor még lehet normálisan válaszolni, de nem kell rögtön ráírni, hogy elmebeteg és szanatóriumban a helye...
2012. nov. 3. 12:31
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla, hogy bármilyen képességem is lenne, de velem is történ már egy-két, sőt rengeteg fura dolog. Volt olyan aminek nem sok a jelentősége, de volt olyan ami miatt évekig szorongtam. Sőt a mai napig félek a sötétben. Villany mellet alszom, és nem azért mert elmebeteg vagyok. Kiskorom óta történnek megmagyarázhatatlan dolgok velem, és a családomban is. Anyám éveken keresztül hülyének hitt, de már hisz nekem ő is. Mind1
2012. nov. 3. 12:36
 14/22 A kérdező kommentje:

Vicces vagy 11-es. Jó lenne ha így lenne :)

Én meg abban nem hiszek, hogy megszületünk, élünk valameddig és meghalunk és ENNYI. Ennek semmi értelme szerintem, mégse bántom azokat akik ennél többen nem hisznek...

2012. nov. 3. 12:39
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem az a gond, hogy hisznek benn, hanem, hogy nem fogadnak el más véleményt. Csak a saját szavuk lehet igaz, és ez idegesít az ezósokban. A legtöbb legalábbis ilyen.
2012. nov. 3. 13:31
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Talán azért, mert szerintünk nem segítség az, ha ráhagyjuk a hívőkre, amit hisznek. Ha valaki józan ésszel megmagyarázhatatlant dolgot él át, akkor nem a paranormalitás a legkézenfekvőbb magyarázat, hanem a józan ész hiánya. Ez nem szégyen, senki nem tud mindent. Ha viszont jósokhoz meg az okkultizmushoz fordul az illető, az hiba.

A gúnyolódókat meg le kell pontozni, ennyi.

A kérdezők egy része is úgy jön ide, hogy már készen van a véleménye, csak megerősítést szeretne kapni rá. Ők azok, akik a normális, ésszerű magyarázatokat is sértésnek veszik. 10-ből mindig akad 1-2 válaszoló, aki megpaskolja a fejüket, hogy "persze, persze, az aurádat láttad", és így szaporodnak az ezósok. Ilyenkor pedig nem kell kiakadni, ha ezt valaki szóvá merészeli tenni.

2012. nov. 3. 14:51
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A gúnyolódókat meg le kell pontozni – írod. És tökéletesen egyetértek. De ha megnézem a saját beírásaimat, csak néhány esetben éltem a gúnnyal, s csak akkor, ha a maga a kérdés is olyan volt (Provokatív, eleve beszóló, stb.) Nagyon ritkán. De a normális válaszaimat is rendre lehúzzák. Ha pozitívan állok egy kérdéshez, akkor azért, ha ellenvéleményemet írom le, akkor azért. Ebben a kérdésben is csúnyán le lettem nyomva. (6. és 7.)

És pont annyi durvaságot tapasztalok „hívőktől”, mint nemhívőktől. Ebben nincs sok különbség.

---

Kedves kérdező! Érdekelne a véleményed a 6., 7., beírásom és a mostaniról is. Megtisztelnél vele!

2012. nov. 3. 15:03
 18/22 anonim ***** válasza:

Szemelvények a mai termésből:

Mit jelent az, hogy azt álmodtam, hogy megeszek egy csomó finomságot és a végén jöttem rá, hogy nem hagyok a többieknek?

Hogyan kell alkut kőtni (sic!) a Sátánnal?

Mire figyelmeztetett a Sandy hurrikán?

Mi a reptiliánok vagy reptilián-hibridek egyik legféltettebb titka?

Mit jelent állandóan egy taliga aprómajommal álmodni?

Pécsen hol találok megbízható jóst vagy léleklátót. Vagy ilyesmi?

Ha a fényképét a párnám alá rakom, vele fogok álmodni?

----

Erre mit lehet mondani?

2012. nov. 3. 15:44
 19/22 Malats ***** válasza:
Én is sok mindenben hiszek, és elismerek valamilyen szinten létezö dolognak. De! Azok akik minden álmuk után megkérdezik mit jelenthetett, vagy a legalapvetöbb dolgokba probálnak belemagyarázni gondolkodás nélkül, velük màr nem lehet mit kezdeni, csak viccelödni.
2012. nov. 3. 16:34
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

15:14 --

"Erre mit lehet mondani?"

A fele troll, a másik felére meg udvariasan azt, hogy "NEM B*#?G". Na jó, vicc volt, tényleg csak udvariasan.

2012. nov. 3. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!