Az aura és az auma. Miben hasonlítanak, különböznek, vagy ugyanarról van szó?
Figyelt kérdés
#aura #auma
2012. nov. 3. 00:40
1/7 anonim válasza:
Az aura az egy kisugárzó energia ami minket körbevesz, az auma pedig almát jelent tájszólásban.
2/7 anonim válasza:
Ne haragudj, de hol olvastad vagy hallottad ezt az aumát? Mert én még sose találkoztam vele a spiritizmus terén.
3/7 anonim válasza:
a manúnika hiányzik a felsorolásból
5/7 anonim válasza:
Abban hasonlítanak, hogy mindkét szóban van két a betü és egy u.
Abban különböznek, hogy az elsöben r van a harmadik betü helyén, de a másodikban ugyan ott már m.
6/7 anonim válasza:
Az aura a külső energia, amiből nyerheted a szupererődet és harcolhatsz a bűn ellen, az auma, az a belső energia, amivel nyerheted a szupergonoszerődet és harcolhatsz az igazság ellen.
7/7 A kérdező kommentje:
Az auma kifejezést Chris D. Lacey Tűzkönny sorozatában olvastam, és nem szimbólum, hanem valamiféle energia. Köszi a #6 válaszolónak!
2012. nov. 3. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!