Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Auralátásnál ez normális?

Auralátásnál ez normális?

Figyelt kérdés
Feküdtem az ágyamon, és a falat bámultam. A plafonon a sarokban láttam a piros falam auráját (a plafon fehér). És a színek futkostak a csíkon, hol megváltozott a kék zölddé, de nagyon szép volt. Ezek normális dolgok? :)

2012. szept. 8. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Akkor valami kóbor energia-entitás lehetett, mert az élettelen tárgyak aurája állandó színű.
2012. szept. 8. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Az LSD fogyasztás lefekvéskor nem ajánlott
2012. szept. 8. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Annyival egészíteném ki az előttem szóló válaszát, hogy LSD fogyasztás a nap semelyik részében nem ajánlott, mert egy LSD hatása alatt álló ember falak auráját látja, szellemeket idéz, reptoidokkal kommunikál.
2012. szept. 8. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

Szinte biztos vagyok benne, hogy ez az aura dolog egyszerüen csak az, ahogy a két szemed közti különbség miatt káprázik a szemed a tárgynak egy körvonalat.

Én is látok ilyeneket mindenhol, bármin, bármikor ha ezt akarom. Nem nagy kunszt és semmi természetfeletti nincs benne.

2012. szept. 8. 17:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Auralátás? Ez inkább perifériás látás... ha a sarokba, vagy valami olyan helyen ilyent látsz, ahová a látásod nem fókuszál az perifériás látás.
2012. szept. 8. 18:16
 6/6 anonim ***** válasza:
40%
Dühös volt rád a fal.
2012. szept. 8. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!