Az aurafotózás hogyan működik?
Valaki emeg tudná mondani, hogy az aurafotózás min alapul? Egyszer voltam egy ilyenen. Első ránézésre egy sima web kamerának tűnt a dolog, de volt mellette egy másik eszköz is amit meg kellett fogni. A kettő valahogy össze volt kapcsolva. A működési elve érdekelne. Valaki biztos legyártotta ezt a dolgot, valaki biztos tudja hogy működik?
Ezt most attól függetlenül kérdezem hogy hisz-e benne valaki vagy nem. Mivel az ilyen készülékek valós létező dolgok, és valahogyan valóban működnek - legalábbis előállítanak egy képet. Kérem hogy csak azok írjanak akik tudnak valamit erről. Akik arról szeretnének írni hogy ez hülyeség, meg hogy lehet-e benne hinni azok ne írjanak, mert nem a hit része érdekel, hanem a valóságos létező eszköz és annak a működési elve.
Nem értek a témához, csak elmondásból tudom, az akkor 15 éve praktizáló extrapszicológus tanárom mesélte:
Van egy adatbázis, ahova felvették kb. ezer ember tulajdonságait. Az ezer ember auráját auralátókkal nézették meg, ezt letárolták az adatbázisban. Az aurafotódon nem a saját aurádat látod viszont, hanem valaki olyanét, akit hasonló biokémiai tulajdonságokkal vettek fel az adatbázisba (pl. hasonló bőrfelületi hőmérséklet az érzékelő alatt).
"Auralátók: Nagy tudású, különleges, becsületes munkát végző emberek."
"Politikusok: Nagy tudású, különleges, becsületes munkát végző emberek."
"a Kirlian-fotóknak nézz utána, az hihetőnek tűnik."
Minden ilyen fénykép hamisítvány! A Kirlan fotó koronakisülés fotója! Tesla tekercsek közé helyezve a lószarnak is van koronakisülése!
"Külön kértem, hogy senki olyan ne írjon arról, hogy mit lehet elhinni és mit nem"
És ez kit érdekel ?:XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!