Senki más nem látja, csak én. Mi lehet ez? Valódi, vagy beképzelem? Hallucinálom, igaz?
Én nem hiszek semmiféle, hülye csiribí-csiribá-ban, szóval nem értem... Ha látnám ezt itt GYIK-en én is csak le trollkodnám a kérdezőt... De folyton, akárhová megyek egy nőt látok. Fekete ilyen összevissza lógós ruhában, fal fehér bőrrel, és tök élettelen szemekkel. Először csak azt hitem valami drogos elmebeteg, mutattam haveromnak, hogy nézze meg, de ő nem látott semmit. A nő nézett, én meg csak mutogattam a haveromnak, hogy ott áll(Tök üres volt a tér.) de nem látta. Azóta szinte mindig látom, de csak este, vagy félhomályban. Többször is mutattam a haverjaimnak de egyszer sem látták, pedig ott állt tök egyedül az üres placcon... Van olyan, hogy csak bemeséli magának az ember?? Menjek el pszichológushoz? De különösebben nem félek tőle...
(Na jó, nem akartam az Ezo témában a trolloknak ezt kiírni, de nagyon egészség kategóriába sem illik bele.:D)
12# Köszönöm a válaszodat, de én ilyesmiben nem hiszek..:/
A képet illetően, nem látszott rajta semmi, szóval ma el is mentem az orvosomhoz aki írt fel nyugtatót az alvásomra és azt mondta, hogy "Semmi komoly, ez természetes az ilyen rossz alvóknál, mint amilyen én vagyok." Azt mondta, hogy ha abbahagyom a napokig nem alvást, akkor soha többé nem fogok ilyesmiket látni.:) Köszönöm a válaszokat! Főleg a fotós ötletet!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!