Lehetséges dolgok ezek, vagy csak beképzelem magamnak. Vagy ennyi véletlen egybeesés lehetséges?
Tegyük fel elképzelsz magadnak valakit. Mindenféle tulajdonsággal, ami Neked szimpatikus. Talán nevet is adhatsz neki. Az élet eléd hozza.
Egy idő után azonban azt veszed észre, hogy a gondolataid is rajta keresztül nyilvánulnak meg. Pl: Ma azt gondolom, hogy elmegyek az állatkertbe. De sajnos nem sikerül valamiért. Másnap pedig megtudod, hogy ő volt állatkertben stb. vagy elképzeled hogy megsütöd azt a receptet, amit kinéztél az interneten, nem csinálod meg, mert éppen fontos dolgod van. Erre ő másnap újságolja, hogy sütött éppen pont olyat.
Tehát elvileg ilyenekre gondolok. Hogy Te elképzeled, valamiért pont nem sikerül, de aztán később megtudod, hogy ez a valaki meg pont megcsinálta helyetted.
Ráadásul mondom ezt úgy, hogy nagyon sokat gondoltam arra, hogy legyen egy ilyen ismerősöm. Minden tulajdonsága és még a neve is passzol ahhoz, amit én "kívántam" magamnak. Viszont már a gondolatnyi terveim is nála valósulnak meg. :|
Tudom hülyeségnek hangzik meg minden, de azt hiszem, hogy egy "szörnyet" képzeltem el magamnak. :|
ne aggódj, én is szoktam ilyen hulyesegekre gondolni
van egy pasiideálom, és eccer találkoztam vele!
pontosan olyan volt mint amilyennek elképzeltem!
minden apró részlet stimmelt
19:05 ez a probléma igen.
utolsónak pedig: hát lehetséges, semmi sem kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!