Történt már veletek olyasmi, amire azt mondtátok, hogy
nem lehet véletlen?
Figyelt kérdés
Bármilyen esemény, amire azt gondoltátok, hogy valami magasabb rendű hatalom intézte így.
Vagy olyasmi, hogy nem hittetek valamiben, és olyan dolgok történtek, amitől megingott a szkeptikus világnézetetek, és azt mondtátok, lehet, hogy több dolog van a világon, mint hinnénk.
Vagy olyan véletlen egybeesések, amik nem lehettek teljesen véletlenek.
Köszi a válaszokat!
Aki csak gúnyolódni akar, vagy provokálni, azt szépen kérem, ne fárassza magát az írással!
Velem már rengetegszer volt hasonló. Éjszaka különös érintések... Volt, hogy egyszer egy "szellem" szabályosan megfogta a kezem! Nagyon rossz volt. De hangokat is hallottam már, és volt, hogy "véletlenül" lenyomódott a kilincs, mikor nem volt senki az ajtó túlsó felén.
2011. aug. 11. 13:47
2/13 Szeretemacsokit válasza:
Velem is volt.Mentem kifelé a bejárati ajtón és beakartam csukni,de hirtelen elakadt.Elkezdtem rángatni de valami állandóan visszahúzta.A földön semmi sem volt ami miatt nem tudtam volna becsukni és máshol sem.Tisztára olyan volt mintha valaki visszatartaná az ajtót.elengedtem és elmentem megetetni a kacsákat.Mire visszaértem már működött az ajtó...
2011. aug. 11. 14:40
3/13 Killgun válasza:
Sorolhatnám...Olyasmi,hogy véletlen,nincs...Napi szinten vannak olyan dolgok az életedben,mint mindenkinek,hogy összekapcsolódnak,még ha külön témáról is van szó...Csak fel kell ismerned :')
2011. aug. 11. 19:32
4/13 anonim válasza:
igazából sokszor elgondolkodok ilyeneken.pl.:mi lett volna ha nem megyek el ide ,akkor nem ismerném most ezt,akkor most nem beszélnénk,nem lennék ilyen boldog.
sokszor elgondolkodok rajta hogy ez a dolog okkal történt,és milyen boldogtalan lennék ha nem történt volna meg.a történtek összekapcsolódnak és megkapom a jelent,ahol most vagyok :)
és még az is h milyen apró dolgokon múlnak az ilyen dolgok,apró döntéseken,amitől néha félek.
2011. aug. 13. 20:20
5/13 anonim válasza:
Én azt tudom hogy semmi sem véletlen.
A véletlen a nehezen kiszámítható hatások összessége.
Amúgy számtalanszor volt már, hogy előre láttam előre ki nem számítható dolgokat.
Nem jó adottság. Sajnos ezért igyekszem is elnyomni.
2011. aug. 14. 06:14
6/13 bellababa92 válasza:
sziasztok::))Nem rég megismerkedtem a barátommal és mesélte h az egyik évben őssz volt épen regel és mentek ki az előtérbe belől párás volt az ablak és láttak az ablakon egy lábnyomot..le is fotózták és én nagyon meg ilyedtem de azóta nem volt semmi mi lehet ez valami jel??válaszóljatok köszike:)
2011. aug. 14. 10:50
7/13 anonim válasza:
egyszer a volt barátnőm leöntött forró olajjal. szerintem nem volt véletlen. pedig ő ezt állította, még akkor is amikor lekapcsoltam a lélegeztetőgépről.
2011. aug. 14. 14:05
8/13 anonim válasza:
Előre sosem látom, de miután befejeződik az egész esemény sorozat, az egész értelmet nyer. A jó a rossz, minden apró mozzanat egy cél felé visz.
2011. aug. 14. 14:10
9/13 namondomatutit válasza:
Nem igazán.
2011. aug. 14. 15:39
10/13 anonim válasza:
én meg villámokat láttam a tv előtt, amikor nem is volt vihar!!! többször is láttam!! meg a macskám reggel állandóan a plafont nézte... 10 perc múlva megszólal a mobilom: sms-t kaptam egy 0000000 számról... azt írta: vigyázz! nem menekülhetsz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!