Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Történt már veletek olyasmi,...

Történt már veletek olyasmi, amire azt mondtátok, hogy nem lehet véletlen?

Figyelt kérdés

Bármilyen esemény, amire azt gondoltátok, hogy valami magasabb rendű hatalom intézte így.

Vagy olyasmi, hogy nem hittetek valamiben, és olyan dolgok történtek, amitől megingott a szkeptikus világnézetetek, és azt mondtátok, lehet, hogy több dolog van a világon, mint hinnénk.

Vagy olyan véletlen egybeesések, amik nem lehettek teljesen véletlenek.

Köszi a válaszokat!

Aki csak gúnyolódni akar, vagy provokálni, azt szépen kérem, ne fárassza magát az írással!

Köszi!

2011. aug. 11. 13:42
1 2
 11/13 anonim válasza:
sokszor történt már velem ilyesmi.. de a legijesztőbb az volt, amikor aludtam, egy koppanást hallottam az ablakomon...egy 9 milis pisztoly töltény volt az ablak párkányon...de nem lőhettek, mert az utcában full csend vt éjjel, és visszangzott volna, még ha hangtompítóval lőttek vna, akkor is. Szerintem az arab Murán a felsőbb hatalom, mert pisztollyal lőtték le...én hiszek benne
2011. aug. 14. 20:08
 12/13 Betty 13 válasza:
nincsenek véletlenek,minden okkal történik!!!
2011. aug. 14. 22:02
 13/13 anonim válasza:
Nekem volt egy eleg "így akarta a sors" sztorim. Na szóval egyiknap strandon voltam megismerkedtem egy pasival nagyon tetszett de nem vartam hogy ujra talakozzunk...masnap megint mentem strandra es ois ottvolt...osszejottunk es honapokkal kesobb meselte hogy aznap reggel felkelt gondolt egyet es elment strandra pedig ugyvolt hogy nem megy mar...ez masfel eve volt azota egyutt lakunk van ket macskank es boldogak vagyunk :)
2011. aug. 15. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!