Tényleg az "erejét" érzemvagy csak pszihésen beképzelem
magamnak?
Figyelt kérdés
2 hete halt meg a lovam szívrohamban,velem együtt esett el.Nembírom feldolgozni a halálát.Tegnap az apám félholtan jött haza munkából,annyira rosszul volt hogy féltem,hogy örökre elalszik amikor lefeküdt pihenni.Kicsit sok volt nekem.És amit észleltem,hogy mostanában amikor lemegyek a lovam régi bokszába,becsukom a szemem és érzem a jelenlétéd,a következő pillanatban alig kapok levegőt,szorít a mellkasom,zihálok,és ha nem megyek ki rögtön az istállóból annak rossz vége is lehet.A másik,hogy reggel mentem a templom előtt,és ott van egy nagy szentély szerűség. Ahogy elmentem mellette magamban könyörögtem a fentieknek hogy segítsenek,hogy az apám ne haljon meg,most még ne. Abban a pillanatban megcsapott valami szél,megtorpantam és megint nehezen kaptam levegőt. Ez pszihés vagy tényleg valami jelenséget éreztem? (pl. a lovam "lelkének" jelenlétét)Köszi a válaszokat.
13,Lány
2010. máj. 19. 16:30
1/10 anonim válasza:
Szerintem pszichés dolog. Sajnálom a lovadat, apukádnak pedig jobbulást!
2010. máj. 19. 16:34
2/10 anonim válasza:
Szerintem panikroham, a nagy traumak valthatnak ki ilyet. Menj el a haziorvosodhoz mielobb, meselj el mindent szegrol-vegre, majd o tovabbkuld az illetekes orvoshoz.
2010. máj. 19. 16:40
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm..elméletileg pánikrohammal küzdök,nagy tömegbe ha hirtelen nemlátok ismerős arcot szédülök és mintha nem is ott lennék,de gondolkozni tisztán tudok..elképzelhető hogy pánikroham,de egyre rosszabb, és egyre megy el a kedvem az élettől,pedig nagy céljaim vannak,amiket megakarok valósítani,de nemsok remény maradt bennem.
2010. máj. 19. 17:16
4/10 anonim válasza:
Szerintem is pánik roham, és összemosod a képzeleted a valósággal
2010. máj. 19. 17:39
5/10 A kérdező kommentje:
lehet. épp azért kérdeztem mert nemvoltam benne biztos. és lehet ennek valami súlyos következménye? gondolok itt pl. :elájulok, bármi ?
2010. máj. 19. 17:41
6/10 anonim válasza:
Ne stresszelj rajta, amint eluralkodik feletted a panik probalj nyilt terre menni. Nekem a bezartsagtol/sotetsegtol (a sotetben is bezarva erzem magam) jon elo, nem kapok levegot, mintha begorcsolne a legcsovem, szedulok, nem latok/hallok tisztan. Neked is ilyesmi, nem? Menj el pszichologushoz, majd o segit:)
2010. máj. 19. 17:46
7/10 anonim válasza:
Előző nekem is volt ilyen de én a sötétben félek azért.
2010. máj. 19. 18:27
8/10 anonim válasza:
Persze lehet pszihés oka is de lehet h nem.
Ha valaki olyan hal meg akit nagyon szerettél annak a lelke itt maradhat a földön(veled) azért mert nem bírod elengedni.
remélem tudtam segíteni:)
2010. máj. 20. 23:29
9/10 anonim válasza:
Utolso: A lanynak mar voltak panikrohamai es most is ezek tuneteit produkalja, miert kell akkor eroltetni a tulvilagi csodakat?
2010. máj. 21. 12:57
10/10 anonim válasza:
Nem kell erőltetni, valaki látja, valaki nem. HSP-kre jellemző, én is az vagyok, én is érzem néha a holtakat. Barátom papájának is éreztem a jelenlétét a halála után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!