Lenézed azokat akik szkeptikusak és nem hisznek az ezotériában?
Miért néznék le bárkit?
Mondjuk nem mindig értem őket, de ha egyszer ilyenek?
Hozzáteszem, szkeptikusnak lenni nem jelenti szükségszerűen azt, hogy materialista. Én is szkeptikus vagyok pl. az Ashtar Légióval kapcsolatban. :)
Ráadásul az ezotéria nem egy egységes tan, és amúgy sem hinni kell, hanem meggyőződni.
16-os véleményét osztom. Sosem nézek le senkit, mindig tiszteletben tartok mindenkit. Van, hogy felidegesítenek, de már megtanultam, hogy először bármilyen is a másik, fogadjam el, hogy esetleg nem képes normálisan válaszolni, és ne menjek bele veszekedésbe, és ha már elfogadtam magamban olyannak, amilyen, akkor válaszoljak neki tisztelettudóan. Mindig igyekszek megmaradni a tisztelet talaján és hiszem, hogy a példamutatás a másikban is megszüli a normálisabb válaszokat. Ha nem, nem haragszok érte.
Viszont ha valaki olyan témában fikázza a másikat, amiben meg vagyok győződve róla, hogy csak nagyon felületesen vannak ismeretei, azoktól általában meg szoktam kérdezni, hogy mennyit foglalkozott ezzel a dologgal. Általában az emberek olyan könnyen alkotnak a rengeteg tévhitükön és felszínes tudásukon keresztül véleményt, pedig rengeteget tanulhatnának, ha nyitottak lennének a témára és nem csőlátással mennének neki a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!