Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért és mit láthatok pontosan...

Miért és mit láthatok pontosan, ha az emberek körül fehér-sárga, narancssárga fényes, de kissé amorf alakú körvonalakat látok?

Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 23:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Régen, kiscsikó koromban nekem is mínusz egyes volt a szemem és már homályosan láttam, de persze minden körül ott volt a homályos körvonal, nem csak az emberek körül.
2012. okt. 16. 12:39
 12/14 Kekec válasza:

Az aurájukat látod, attól, hogy egyesek nem látják, vagy nem hiszen abban amit nem látnak, vagy nem tudnak kézzel fogni, attól még létezik.

Mielőtt belekötnétek az írásomba, aki úgy érzi, hogy nincs igazam, az ne vegyen levegőt, mert a levegő sem létezik, mivel nem kézzel fogható!

2012. okt. 17. 18:25
 13/14 A kérdező kommentje:
én - csak az emberek körül látom, és akkor is ha mozognak. olyankor megy velük az a valami is csak kicsit eldeformáltabb az alakja. amúgy megfigyeltem, hogy néha olyan mintha picit átlátszó is lenne (de legtöbbször sárga, narancs,fehér). szerintem tuti bekattantam,ugye?
2012. okt. 18. 07:27
 14/14 uchihagirl válasza:
Ne aggódj. Vannak még, akik egy cipk veledkkkkkkk
2013. febr. 24. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!