Szerintetek ez csak véletlen egybeesés?
Figyelt kérdés
Mamám és mondta hogy menjünk fel dél körül, anyát kérdezem 2 körül hogy akkor felmegyünk? és abban a pillanatban csörög a telefon és valahogy tudtam hogy mama hív de a telefont nem néztem még meg akkor meg semmi. Aztán a másik eset: délután ültem és elmélkedtem hirtelen bevillant hogy mit csinálnék ha a helyen ( ahova járunk haverokkal ) találnánk egy II. világháborús bombát, estefele ki is mentünk a haverokkal és a szántóföldön véletlenül ráakadtunk egyre( de teljesen véletlenül, nem is kerestünk ilyeneket)2012. szept. 22. 21:35
11/16 anonim válasza:
Szóval találtatok egy "bombát" és amikor a haverod rájött, hogy BOMBA akkor eldobta ?:D Erre nem tudok mit mondani xD
12/16 A kérdező kommentje:
hát na.. xD
2012. szept. 22. 22:23
13/16 anonim válasza:
Értem én!
Szóval Ruzsa Sándor szelleme előtte megkísértett azzal, hogy találd meg a sarkantyúját, mert anélkül nem tudja ötödik sebességbe tenni a lovát. Erre Te megtaláltad a két tenyérnyi, a végén fogaskerekes sarkantyút. Így volt?
14/16 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bomba volt :) A többire meg csak annyit, hogy jók a megérzéseid, de 2 eset alapján még ezt sem állítanám biztosra. Sokkal többször látod tévesen a jövőt, csak az nem ragad meg ennyire a memóriádban mint mikor bekövetkezik. Lehet simán véletlen egybeesés is, mindenkivel megesik hidd el.
16/16 anonim válasza:
a véletlen egybeesést arra érted, hogy olyan mintha a jövőt láttad volna???
mittudomén....de azt bizton tudom és hiszem, hogy véletlenek nincsenek...(háttérben szól az x-akták zenéje)...XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!