Valóban létezik a tér-idő szobája?
nem tudom hogy mennyit kopintotak a dragonballból de olyan sokat nem hiszem az alap koncepció teljesen más. A bleachban nincsenek egyes meg kettes szintek ott síkály meg Bankai van szintek az espadáknál van de ott is csak egy. Csak ulqiora volt képes második szintre vagyis második éledésre.
Vagy mire gondoltál te?
az első vagyok.
Kedves kérdező ahogy olvasom itt a kommenteket látom nem nagyon érted mi van.Amiket írtak azok példák arra amit te kérdeztél.
És hogy eláruljam nincs ilyen amit teírtál csak filmekben meg animékben.
A valóság teljesen más ajánlom neked hogy a saját idősíkodón maradj bár ahogy észre veszem te még ott is problémákba ütközől ha nem értesz meg két egyszerű példát.
én meg komolyan mondom nincs ilyen!!!
Ennél egyszerüb válasz nincs
22-es:
pl. ott van Kuroszaki Icsigo haja is (igen a 'répafej') - na azt, a DBZ-ből a Csillagharcos-tól vették át és igen, a Sikai és bankai is ezekből valóak (mármint az ötlet, hogy 1. szint, 2. szint náluk).
A lidércek viszont furák benne, egymást is eszik, hogy hatalmasabbak legyenek. Az nem tetszik, hogy ők, szinte semmit sem edzenek, hogy erősebbek legyenek. Az viszont jó ötlet, hogy nem csak a Halálistenek léteznek, hanem másik is, különleges képességekkel.
Kérdező: te meg, ne szólj be!
A valóságban nem létezik ilyen hely, amiről írsz. Nem is tudom, hogy akkor honnan is vehetted ezt az ötletet (talán valakitől hallottad, aki filmet/animét nézhetett).
Amúgy meg, az anime sok másról is szól, de ha nem érdekel, akkor ne nézd. Nem mindenhol van különleges képesség és nem mindegyik a gyerekeknek szól. Van ami már nem mese (csak anime).
Kérdező: nem, nem létezik, de ezt, már kismilliószor leírtunk.
Szerinted miért hoztuk fel a filmeket, animéket példának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!