Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valóban létezik a tér-idő...

Valóban létezik a tér-idő szobája?

Figyelt kérdés
Ha valaki nem tudná mi az, akkor leírom. Ez egy szoba, amiben egy végtelen tér van és máshogy telik ott bent az idő. Ami a valóságban egy nap, az a tér idő szobájában egy év. Tényleg létezik?

2012. szept. 22. 17:06
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Hogy jön ez ide? Egyébként 21, de akkor már én is megkérdezném, hogy te mennyi vagy?
2012. szept. 22. 17:51
 12/34 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de a kérdésed minőségéből azt gonodltam, hogy lényegesen fiatalabb vagy. Ha már te is megmondtad, akkor én is. Én 24 éves vagyok.

Egyetemet végeztem, és minden tér-idő szoba nélkül túléltem a vizsgaidőszakot, sőt az államvizsgámat is. A kulcs, hogy nem az utolsó pillanatban kezdtem el tanulni, hanem folyamatosan.

2012. szept. 22. 17:55
 13/34 anonim ***** válasza:

az elsö vagyok. A kocka egy elég jó film. Mivel nem akarok SPOLEREZNI ezért csak ennyi.

Nyolc idegen egy kocka

alakú szobában találja

magát. Hamarosan rájönnek,

hogy csapdába kerültek -

egy négydimenziós kocka, a

Hiperkocka tartja őket

fogva. Ahogy a foglyok

megpróbálnak keresztüljutni

a végeláthatatlan és

egymásba kapcsolódó

szobákon, halálos

csapdákkal találják szembe

magukat: az Időfogaskerék,

a Borotvagömb és a Fény

kockája állja útjukat. Az

egyik fogoly azonban

birtokában van a titoknak,

mely kijuttathatja őket a

csapdából. De csak egy

valaki élheti túl a

hiperkockát.

2012. szept. 22. 18:27
 14/34 A kérdező kommentje:
Érdekes filmnek tűnik, de ennek mi köze van a tér-idő szobájához?
2012. szept. 22. 18:37
 15/34 atilis ***** válasza:
100%
Son-gokujék is edzettek ilyen szobában a Mindenhatónál volt ilyen szoba. Úgyhogy ne mondja senki, hogy nem létezik!
2012. szept. 22. 18:46
 16/34 anonim ***** válasza:

Nem létezik, amúgy is meg, az nem egy szoba, hanem egy másik bolygó valójában (ha már a Dragon Ball-nál tartunk).

Ez csak egy elnevezés és semmi több. Ja és a gravitációja is nagyobb a Földihez képest (bár ezt úgy bírom, hogy ennyiszer és ennyiszer, de levegőt csak tudnak kapni - és a többi. Látszik, hogy csak MESE).

2012. szept. 22. 18:50
 17/34 anonim ***** válasza:
Ha már anime akkor a Bleachban is van egy rész ahol Ichigo egy átjáróban tanulja a végsö technikát amikor ö maga lesz Zangetsu. Amig Karakura városban ali telik el pár perc addig ö kb félévet edz. Utána meg szét ver az egész várost. Szó szerint. És úgy megveri Ájzent hogy csak na pedig ő már egy másik evolúciós fajhoz tartozik annyira erős Ichigo meg puszta kézel aláza. Szóval tényleg létezik.
2012. szept. 22. 18:59
 18/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy jön ide a dragonball meg az egyéb de légyszi ne offoljatok.
2012. szept. 22. 19:03
 19/34 anonim ***** válasza:

Kérdező: mi már azt hittük, hogy innen szedted. Amúgy meg, ha feltetted a kérdést, akkor meg, miért is ne beszélhetnénk róla? Ez nem OFF!!

#17: hát igen, a Bleach. A készítője, nem egy ötletet a Dragon Ball-ból szedett át (ott is van 1. szint, 2. szint, de a 3. szint már nincs, de ahogyan látom, szükségük sincs rá). Arra a tér-idő szobára is emlékszem, amiről írtál. Igen, érdekes egy edzés volt az is... .

De tudod, mi tetszik benne? Amikor már több 'beszélő baba' van benne (tudom, a lélekpótlók).

2012. szept. 22. 19:11
 20/34 anonim ***** válasza:

úgy jön ide hogy ott is az volt hogy egy adott idö egy másik térben, dimenzióban ... a föhősre hosszabb ideig hatot mind akik a normál idö sikon voltak.

Amiket irtak azok csak példák hogy jobban felfogd a csöpnyi agyaddal.(nem sértés csak ha már nem tudsz következtetni 2példából akkor vmi baj van nálad)

2012. szept. 22. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!