Valóban létezik a tér-idő szobája?
Ne haragudj, de a kérdésed minőségéből azt gonodltam, hogy lényegesen fiatalabb vagy. Ha már te is megmondtad, akkor én is. Én 24 éves vagyok.
Egyetemet végeztem, és minden tér-idő szoba nélkül túléltem a vizsgaidőszakot, sőt az államvizsgámat is. A kulcs, hogy nem az utolsó pillanatban kezdtem el tanulni, hanem folyamatosan.
az elsö vagyok. A kocka egy elég jó film. Mivel nem akarok SPOLEREZNI ezért csak ennyi.
Nyolc idegen egy kocka
alakú szobában találja
magát. Hamarosan rájönnek,
hogy csapdába kerültek -
egy négydimenziós kocka, a
Hiperkocka tartja őket
fogva. Ahogy a foglyok
megpróbálnak keresztüljutni
a végeláthatatlan és
egymásba kapcsolódó
szobákon, halálos
csapdákkal találják szembe
magukat: az Időfogaskerék,
a Borotvagömb és a Fény
kockája állja útjukat. Az
egyik fogoly azonban
birtokában van a titoknak,
mely kijuttathatja őket a
csapdából. De csak egy
valaki élheti túl a
hiperkockát.
Nem létezik, amúgy is meg, az nem egy szoba, hanem egy másik bolygó valójában (ha már a Dragon Ball-nál tartunk).
Ez csak egy elnevezés és semmi több. Ja és a gravitációja is nagyobb a Földihez képest (bár ezt úgy bírom, hogy ennyiszer és ennyiszer, de levegőt csak tudnak kapni - és a többi. Látszik, hogy csak MESE).
Kérdező: mi már azt hittük, hogy innen szedted. Amúgy meg, ha feltetted a kérdést, akkor meg, miért is ne beszélhetnénk róla? Ez nem OFF!!
#17: hát igen, a Bleach. A készítője, nem egy ötletet a Dragon Ball-ból szedett át (ott is van 1. szint, 2. szint, de a 3. szint már nincs, de ahogyan látom, szükségük sincs rá). Arra a tér-idő szobára is emlékszem, amiről írtál. Igen, érdekes egy edzés volt az is... .
De tudod, mi tetszik benne? Amikor már több 'beszélő baba' van benne (tudom, a lélekpótlók).
úgy jön ide hogy ott is az volt hogy egy adott idö egy másik térben, dimenzióban ... a föhősre hosszabb ideig hatot mind akik a normál idö sikon voltak.
Amiket irtak azok csak példák hogy jobban felfogd a csöpnyi agyaddal.(nem sértés csak ha már nem tudsz következtetni 2példából akkor vmi baj van nálad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!