Látomásom volt? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ma kinn ültem és anyukámmal beszélgettem, majd ő egy kis időre elment. Én tovább maradtam és egy pillantás során mozgóképet láttam és leirhatatlan nagy boldogságot éreztem. Egy esküvőről volt.
Mivel egy pislogás volt pillanatok allatt történt de hosszúnak tünt. Probáltam újra becsukni a szemem de már nem láttam semmit.
16 éves vagyok. Túlgondolom a dolgoat? Kérlek ne cikizzetek.
2012. szept. 11. 19:18
1/5 anonim válasza:
ez inkább csak egy vágykép volt.:)
2/5 anonim válasza:
a látomás az kicsit máshogy megy :D
3/5 anonim válasza:
nekem is volt már ijen, szerintem csak bealuttál, az álom is sokáig érzödik de rövid idejig tart
4/5 anonim válasza:
Csak elképzeltél valamit... ez most miért látomás...?
5/5 anonim válasza:
Igen, valószínűleg látomás volt. A látomásoknak a lényege, hogy jelenleg amilyen irányba halad az életed azt a jövőképet mutatja meg. Tehát a jövőn lehet változtatni, de amilyen irányba haladsz most annak van egy jövőképe és ezt láttad. Tehát próbálj meg rá konkrétabban visszaemlékezni, és biztos, hogy befog jönni majd, de az is lehet, hogy éveken belül történik meg. Sőt az is lehet, hogy előző életedbe nyertél bepillantást mivel átérezted és ez előtört a tudatalattiból. Csak Te tudod rá a választ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!