Akik állításuk szerint képesek látni az emberek auráját, fotón is látják? (Sima fénykép, nem aurafotó. ) Vagy csak élőben?
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 16:10
11/18 anonim válasza:
ha fotón látod az egy kicsit gyanús na mind1.
am kiez a lepontozógyuri?! remélem élvezed
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! (Mindenkinek nyomtam egy zöldet.) :)
2012. szept. 5. 22:38
13/18 anonim válasza:
nekem nem volt gyanús
ránéztem és láttam
bár azon nem gondolkodtam el akkor, hogy amit látok, a kép készítésének pillanatában volt olyan, amilyen vagy az akkori,amikor épp ránézek állapot jött át
14/18 anonim válasza:
Senki sem látja, csak kamuzik, mert érdekesebbnek akar látszani, vagy mert bűnösen buta, vagy mert egyszerűen le akarja húzni az ostoba és hiszékeny embereket.
16/18 A kérdező kommentje:
De pl a hő is egy energia, amit lehet fotózni spéci hőkamerákkal, de egy sima fényképen nem látszik. Így szerintem az aura sem igazán látszhat. Nem lehet, hogy aki látni véli, az inkább a fotón lévő személy tekintetéhez, arckifejezéséhez társít valamit, és ezek alapján feltételez róla egy bizonyos energiaszintet?
2012. szept. 6. 14:56
17/18 anonim válasza:
"Nem lehet, hogy aki látni véli, az inkább a fotón lévő személy tekintetéhez, arckifejezéséhez társít valamit, és ezek alapján feltételez róla egy bizonyos energiaszintet?"
De igen, ez nagyon is lehetséges, korrekt ötlet.
18/18 botond000 válasza:
full kamu el ne hidd már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!