Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hisztek a Vonzás Törvényében?...

Hisztek a Vonzás Törvényében? Ha igen, hogyan sikerült pozitívnak lenni akkor is, ha valami rossz dolog történt?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 19:27
1 2
 11/12 Pietrosol ***** válasza:

Itt nem arról van szó,hogy egy olyan álomvilágba kerülsz,ahol gazdagság,kastély meg nem tudom még mi vár rád!

Tenned kell a dolgokért,hogy megvalósuljanak,ezzel együtt a felelősséget nem tudod áthárítani másra!Vannak korlátok,de ma a legtöbb ember kizárólag a korlátokat és nem a lehetőségeket látja!Nekem szerencsém van,mert gyerekkorom óta tudatosan átláttam a saját gondolataim forrását és irányát!Tudtam miből mit lehet kihozni,mivel érdemes foglalkozni és mit kell elvetni,mert rossz hatással rossz eredményt szül!

Ez nem szól másról,mint a tudat felébresztéséről a tudattalannal szemben,de amilyen sokfélék vagyunk a módszerek is olyan sokfélék!Ennek eredményeként van ember,aki nem érti az egészet és nem is tudja ezt az utat járni!Nem szabad lekiabálni senkit,mert ki szeretne próbálni egy eddig ismeretlen valamit!Majd kipróbálja,aztán ha nem jön be kipróbál valami mást!Önkorlátozó gondolkodás csuklóból elvetni valamit,amit nem ismerünk!

2012. aug. 23. 20:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A vonzás törvénye így önmagában nem működik, de egy dolog tényleg igaz belőle: ha pozitívan reagálsz a dolgokra, sokkal jobban jársz mindenben. Könnyebb is lesz az életed és sikeresebb is leszel.

A pozitív reakció nem azt jelenti, hogy a rosszat is jónak mondod - hanem azt, hogy minden helyzetben megkeresed a jó oldalát és azt próbálod erősíteni. Ugyanígy meg kell keresni a rossz oldalt is (már ha keresni kell) - és ennek a káros következményeit csökkenteni.

2012. aug. 24. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!