Mit tegyek, úgyérzem megakadtam a fejlődésben?
Figyelt kérdés
Eddig mindig foglalkoztam valamilyen ezoterikus témával,mindennapomba beleférkőzött,most meg kb 1éve-másfél,nem igazán történik semmi! Mit tehetnék? Nem jó ez az állapot igy.2012. aug. 22. 23:24
1/8 anonim válasza:
Tudom, hogy hülye válasz... de... foglalkozz vele?
2/8 anonim válasza:
szerintem ami nem megy azt ne erőltesd,főleg ha nincs hozzá kedved...
3/8 anonim válasza:
relaxálj naponta fél órát, tisztítsd ki a gondolataidat, meditálj és utána próbálkozz a gyakorlatokkal.
4/8 anonim válasza:
hányas szintű vagy most? esetleg menj át másik megyébe és ott küldizz!
5/8 anonim válasza:
Valami más kell most, és nem az ezotéria.
Talán itt az ideje, hogy a való életben is alkalmazd, amit megtanultál!
6/8 anonim válasza:
Nem. Most az a gond hogy már nem küldizik hanem csak grindel. Azt meg tényleg megunja gyorsan az ember. Főleg ha valami kemény gearért megy de semmi nem dobja ami kell neki.
7/8 anonim válasza:
Kovesd az inspiraciodat, ha elkezd erdekelni valami menj utana.
Ha meg nem erdekel most a tema az is oke, lehet hogy most ilyen "foldi" dolgokban kell fejlodnod;)
8/8 anonim válasza:
Ossz egy kis észt a vallás vagy a politika témában... azok is vannak ilyen szórakoztatók. Esetleg mond meg a frankót a párkapcsolatos szexes topicba. Meg lehet unni ha mindig csak egyben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!