Szerintetek? Írjatok. (:
Figyelt kérdés
Most 2012 dec. 21.én lesz valami ?? Ha igen akkor mi ?? Normális válaszokat légyszi :) kíváncsi vagyok a véleményetekre :)2012. aug. 11. 17:16
11/18 A kérdező kommentje:
xDDD :DD
2012. aug. 11. 20:38
12/18 anonim válasza:
uhh Katika drága te ügye ezt nem gondoltad komolyan ?
13/18 anonim válasza:
Az Olimpia helyszinére UFO sleszállás írtak, az sem jött be és azóta néma csend, hogy miért maradt el.
14/18 anonim válasza:
Teljesen komolyan gondoltam. Az olimpiai leszállást valami unatkozó gyerek találhatta ki, a december 21.-i azonban 100%ig biztos, hogy meg fog történni.
15/18 anonim válasza:
Miért vagy ilyen biztos benne?
16/18 anonim válasza:
Feibert Katalin!
Megnéztem a videót, ez is csak egy agymosás.
17/18 anonim válasza:
Feltenném rá az összes vagyonom hogy semmi nem lessz dec 21.-n ...
18/18 anonim válasza:
Nem tudom mi lesz, lehet, hogy semmi, de lehet, hogy valami.:) Ha annyira akar történni valami, akkor úgyis megtörténik, mindegy mit hiszek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!