Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti táncoltattatok már asztalt?...

Alfred Stokes kérdése:

Ti táncoltattatok már asztalt? Ha igen akkor írjatok róla!

Figyelt kérdés

2012. jan. 28. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
az okultizmus nem istentől valo,a pokolra jutsz,úgy táncoltass
2012. jan. 28. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Komolyra fordítva a szót. Mi már táncoltattunk gimiben, haverom aludt az asztalon, oda mentünk 4en, megfogtuk az asztal egy-egy lábát, és elkezdtük rázni. A srác össze fosta magát. Próbáld ki te is!
2012. jan. 28. 20:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó, de hogy táncoltassak ha nem is tudom hogyan kell? Vagy csak egyszerűen kérjem fel egy táncra?
2012. jan. 28. 20:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Tanácsos lenne ezt az ötletet mielőbb elfelejteni...
2012. jan. 28. 22:41
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Igen, es soha többet! Nagyon kivancsiak voltunk, es öszinten szolva en nem hittem benne, ezert belementem. Ugyanazt ereztük mindannyian. Egy idö utan valoban magatol emelkedett az asztal es mintha egy nagyon rossz szandeku erö vagy nem is tudom minek mondjam, amit elöhozott. Kollegiumban volt, es annyira meg voltunk ijedve, hogy szinte megdermedtünk. Szerencsere a tanarunk benyitott a szobaba, akkor mind fellelegeztünk es soha többet!

Tenyleg vannak mindenfele erök, es nem tudni, kit idezel meg, mert ez egy ember altal nem kontrollalhato terület! Az eletet azert kaptuk, hogy eljük, földi keretek között, ezt javasolnam es elfelejteni ezt a kerdest, inkabb jora forditani az energiaidat, eletedet!!!

2012. jan. 28. 22:54
 6/8 nrrolli ***** válasza:

én igen :)

semmi értelme

2012. jan. 28. 23:36
 7/8 anonim ***** válasza:
hát, a te kedvedért belerúgtam az asztalomba, és igen, nagyon szépen táncolt...köszi az élményt
2012. jan. 29. 01:21
 8/8 Napkiraly ***** válasza:

Dugtam egy 20ezrest a bugyijába és táncolt :)

De komolyra fordítva, 5.nél a pont. Ismerek olyat aki látott ilyet, állítólag létezik.

2012. febr. 4. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!