Ti táncoltattatok már asztalt? Ha igen akkor írjatok róla!
Igen, es soha többet! Nagyon kivancsiak voltunk, es öszinten szolva en nem hittem benne, ezert belementem. Ugyanazt ereztük mindannyian. Egy idö utan valoban magatol emelkedett az asztal es mintha egy nagyon rossz szandeku erö vagy nem is tudom minek mondjam, amit elöhozott. Kollegiumban volt, es annyira meg voltunk ijedve, hogy szinte megdermedtünk. Szerencsere a tanarunk benyitott a szobaba, akkor mind fellelegeztünk es soha többet!
Tenyleg vannak mindenfele erök, es nem tudni, kit idezel meg, mert ez egy ember altal nem kontrollalhato terület! Az eletet azert kaptuk, hogy eljük, földi keretek között, ezt javasolnam es elfelejteni ezt a kerdest, inkabb jora forditani az energiaidat, eletedet!!!
Dugtam egy 20ezrest a bugyijába és táncolt :)
De komolyra fordítva, 5.nél a pont. Ismerek olyat aki látott ilyet, állítólag létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!