Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek szellemek/démonok...

Szerintetek szellemek/démonok léteznek?

Figyelt kérdés

elég sokat nézem az Odaát cimü sorozatot lehet hogycsak azmiatt van.

már sokszor megtörtént hogy ugyan olyan hangokat hallotam mint ami a filmben volt és azután történt valami valakivel... padláson is szaladgált valami nagyon tisztán halotam kb éjfél fele felmentem de semmit nemtaláltam

következö este az ablakban láttam valamit lehet hogycsak képzelötdtem mert fél álomban voltam este sót tettem az ajtók és ablakokhoz és semmi fura nemtörtént amikor elvettem a sót, megint volt néhány fura hang szerintetek ez mértvan?

2012. aug. 9. 14:19
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
nembiztos hogy nincsen természet feletti képessége senkinek lehet hogy van csak nemtud róla a világon senki ahogy máshol is olvastam 200-400miliárdnyi csillag vagy bolgyó van az univerzumban igaz az univerzúm végtelen ha minden igaz szóval azsem biztos hogycsak emberek és állatok léteznek a földön.
2012. aug. 10. 10:07
 12/29 Antimod ***** válasza:
Az univerzum(ok) is a természet része(i). Azaz a természet is az univerzum része. Nem is lehet tőle elválasztani.
2012. aug. 10. 10:22
 13/29 anonim ***** válasza:
Nem. [link]
2012. aug. 10. 10:56
 14/29 anonim válasza:
Ha rám szakadna az ég se mennék éjfélkor fel a padra :D
2012. aug. 10. 13:22
 15/29 Won ***** válasza:
Milyen pad? oO
2012. aug. 11. 10:09
 16/29 anonim ***** válasza:
Szia.Sok badarságot írnak itt.Léteznek.Engem nem érdekel ki hiszi el és ki nem, én tudom magamnak biztosan hogy léteznek.Aki valójában tudja hogy léteznek, (ezt nem magamra érteem, hanem olyanra, aki tapasztaltabb nálam) az nem titkolja, de nem is terjeszti.Viszont ez, hogy a film után jelentkeztek ezek, lehet, hogy csak halucináció a filmtől, de lehet h télleg megjelentek valamik ott.A filmet én sem láttam.
2012. aug. 11. 17:31
 17/29 anonim ***** válasza:

Persze hogy léteznek, épp ott van a hátad mögött, VIGYÁZZZZ !!!

xDDDD

( ne nézz ilyen filmeket, mert hülyének fognak nézni )

2012. aug. 11. 18:29
 18/29 anonim ***** válasza:
szerintem a démon csak ártó szellem, nem kell megszállnia ahhoz vkit.. D a kérdésre.. éntom egy csomó képpen bizonyítani.. Tessék itt egy ˝démon˝ (maga az ördög) és így bizonyítva van isten létezése is mert.. Ha van ördög.. [link]
2012. aug. 11. 22:43
 19/29 Won ***** válasza:

Manapság a "hitetlen" hülyének nézi a hívőt. Hihet az bármiben. Egyszerűen a képébe nevet, hogy te ezt komolyan elhiszed. Itt tartunk, már az Odaát se szükséges. Bármi, amire azt mondod, hogy nem evilági, a többség kinevet érte. De mindegy, ezzel nem mi, hanem ők lesznek kevesebbek.

Üdv.:Won

2012. aug. 12. 11:13
 20/29 Tom Benko ***** válasza:
Manapság a hívők hülyének nézik a racionális gondolkodásúakat... Amint valamire bizonyítékot követelünk, kiröhögnek. Mindegy, ezzel nem mi leszünk kevesebbek, hanem ők. Illetve egész pontosan a tudásuk.
2012. aug. 12. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!