Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek szellemek/démonok...

Szerintetek szellemek/démonok léteznek?

Figyelt kérdés

elég sokat nézem az Odaát cimü sorozatot lehet hogycsak azmiatt van.

már sokszor megtörtént hogy ugyan olyan hangokat hallotam mint ami a filmben volt és azután történt valami valakivel... padláson is szaladgált valami nagyon tisztán halotam kb éjfél fele felmentem de semmit nemtaláltam

következö este az ablakban láttam valamit lehet hogycsak képzelötdtem mert fél álomban voltam este sót tettem az ajtók és ablakokhoz és semmi fura nemtörtént amikor elvettem a sót, megint volt néhány fura hang szerintetek ez mértvan?

2012. aug. 9. 14:19
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem léteznek,habár az Odaát valóban jó sorozat de meglehetősen amerikai formában tálalnak.

Te meg csak túl reagálod az egészet.

2012. aug. 9. 14:26
 2/29 Antimod ***** válasza:
0%

Nem láttam a sorozatot, így nem tudom, miről beszélsz.

Én nem venném egy kalap alá a szellemeket a démonokkal. Te is szellem vagy, én is, az elhunyt dédnagyapád is, azzal a különbséggel, hogy neki már nincs fizikai teste.

A démonokat viszont nem tudom hova tenni.

2012. aug. 9. 14:29
 3/29 A kérdező kommentje:

de azt honnan tudod hogy dédnagyapám meghalt? mert ö tényleg de dédanyám még nem,

vagycsak véletlen irtad ?

2012. aug. 9. 14:30
 4/29 A kérdező kommentje:
bár ahogyan az a sorozatból kiderült a démonok olyan gonosz szellemek akik megszállnak egy emberi testet ésha kiszáll belölük a démon lelke tovább élnek nemtudom ez mennyire lehet igaz
2012. aug. 9. 14:32
 5/29 Antimod ***** válasza:

"vagycsak véletlen irtad ?"

Csak véletlenül találtam el, nem gondoltam volna, hogy akár ő, akár a dédnagyid még él.

"a démonok olyan gonosz szellemek akik megszállnak egy emberi testet"

Ilyen értelemben igen, de úgy mondanám akkor, hogy egykor élt gonosz emberek szellemei.

Pokolból meg ki tudja honnan származó, kizárólag ártani akaró lényekben nem hiszek. De ez persze nem zárja ki azt, hogy ilyen van.

2012. aug. 9. 14:35
 6/29 Won ***** válasza:
0%

A démonok is szellemi létezők, magasabb energiaszinttel. Habár ez nem igaz, csak a középszinttől felfelé találhatóakra. A alsó szintűek kórós energiahiányban szenvednek. Ezek a paraziták. Könnyen rátapadhatnak az emberre.

Másrészt én se mindig tudom hova tenni őket. Mert ugye mást mond a többség és mást a spirituális sátánizmus.

Won

2012. aug. 9. 14:57
 7/29 Tom Benko ***** válasza:
Nem csak szerintem nem léteznek.
2012. aug. 9. 15:07
 8/29 Heinz Szabolcs ***** válasza:
0%
Kedves kérdező attol tartok, hogy egyes válaszadoknak természetfeletti képességeik vannak, ne hagyd magad meggyőzni, hogy nem léteznek a démonok, meg egyéb természetfeletti lények, mert akik tényleg tudnak roluk, azok mindent elkövetnek, hogy eltitkolják őket.
2012. aug. 9. 15:46
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az Odaát kitaláció.
2012. aug. 9. 16:59
 10/29 Antimod ***** válasza:

"egyes válaszadoknak természetfeletti képességeik vannak"

Nekem biztos nincs. Amúgy sincsenek "természetfeletti képességek". Mindannyian a természet részei vagyunk, így bármilyen képességünk is van, csakis természetes lehet.

2012. aug. 10. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!