Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki mibe hisz, mi van a halál...

Ki mibe hisz, mi van a halál után?

Figyelt kérdés
A nagy semmi? Egy következő emberi élet? Szellemek leszünk ? más dimenzió? bármi. Kiméljenek azok akik hülyéznek,barmoznak és csúnyábbakat mondanak :) Ez csak egy ártatlan kérdés.
2012. aug. 7. 15:21
1 2 3
 21/25 Antimod ***** válasza:

"[A mennyország] szerintem nem egyforma, hanem mindenkinek jut belőle egy kis szelet, a saját legszeretettebb dolgaival kialakítva. Mert ugye minden ember mást szeret, akkor a mennyország sem lehet egyforma mindenkinél."

Ez teljesen így van. Mivel tudati világról beszélünk, ezért annak érzékelése is változó. Nincs két teljesen egyforma HKÉ sem, viszont az üzenet, az alapértékek érzékelése nagyon hasonló mindegyikben.

"És van pokol is, de oda csak azok kerülnek, akik nagyon rosszat tettek."

Mennyország pepitában, azaz attól függ majd, mi vesz körbe, hogy milyen "gondolati síkon" mozogsz. Ha negatív érzések és gondolatok vesznek körül a fizikai életben, a tudat birodalma is olyan lesz.

2012. aug. 8. 10:05
 22/25 anonim ***** válasza:
#18: ismételten mondom, hogy ez nem igaz, az agy aktív marad a keringés leállása után még percekig, ennek te is utána tudsz nézni, szóval nem értem miért nem teszed azt.
2012. aug. 8. 11:37
 23/25 Antimod ***** válasza:

"ennek te is utána tudsz nézni, szóval nem értem miért nem teszed azt."

-> [link]

2012. aug. 8. 11:41
 24/25 anonim ***** válasza:
Nyugalom, béke, nincs semmi fájdalmas, megerőltető, energiába kerülő dolog.
2012. aug. 8. 23:26
 25/25 anonim ***** válasza:

"Én még annyit hozzátennék, hogy ugye egy elektron egyszerre 2 helyen van jelen, valamint az okosok azt mondják, hogy az emberi agy folyamatosan kapcsolatban van a külvilággal, ha te nem is tudod érzékelni, mert pl nem látsz, az agy valamilyen úton kapcsolatban van a külvilággal. Talán az elektronok kettős helyzete miatt. Az hogy ez a lélek lenne vagy sem azt nem tudjuk."

Micsoda ostobaság!!!! Hogy a francba jön ide az elektron? Nem értem, hogy az ezoterikusok hogy merik venni a bátorságot, hogy az ellenőrizhetetlen, légbőlkapott agymenéseikhez, a fizika világából próbáljanak ellenőrzött, kísérletesen alátámasztott modelleket átemelni.... Felháborító.

2012. aug. 25. 05:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!