Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek az élet után van...

Szerintetek az élet után van egy újabb élet?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha most fejbelövöm magam, elsötétül minden, majd egy másik világban felkelek, és élek? Mert nem tudom azt elgondolni, hogy sötétség lenne a halál után, és már nem éreznék semmit. Nem látnék. Mi lenne?

2012. júl. 29. 21:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Pedig az van a halál után. Ugyan úgy, mint a születésed előtt. Nem létezel többé.
2012. júl. 29. 21:42
 2/19 anonim válasza:

Nézzük ki mit mondd...

Az ateista azt válaszolja, amit az első.

A buddhista azt mondja, átkerülsz a negyedik dimenzióba, ahol nincs idő, nincs test, csak szín tiszta energiák, vagy ún. rezgések.

A többivel én személy szerint nem foglalkozom, mert alaptalannak tartom őket. Szóval ha rám hallgatsz, ezt a két vallást tanulmányozd és megkapod a választ.

2012. júl. 29. 21:48
 3/19 anonim ***** válasza:
Van. reinkarnáció van, kár ennyi új lélekre elpazarolni ezt a sok testet.
2012. júl. 29. 21:50
 4/19 A kérdező kommentje:

Hogyhogy nem létezek többé? Olyan nincs.

És honnan kaptuk a lelket? Az a 21 gramm miből jött?

2012. júl. 29. 21:54
 5/19 anonim ***** válasza:
Erre én is szeretném tudni a választ!:)
2012. júl. 29. 21:57
 6/19 anonim válasza:
Nana, azt a 21 grammot a tudomány állította elő és az is távolította el, erre ne alapozz. Inkább nézz magadra, vagy egyszerűen csak élj és nem lesz semmi baj. Tényleg. Mindenki tudja, hogy mi a dolga, csak úszni kell az árral... ellenkezni lehet, de végül mind ugyanoda érünk, van aki kicsit okosabban, van aki kicsit szebben, van aki kicsit boldogabban.
2012. júl. 29. 21:59
 7/19 anonim ***** válasza:
Dehogy nincs. Gondolj bele. Hol voltál 1900-ban? Sehol. És éreztél valamit? Láttál sötétségét? Semmit nem éreztél, mivel nem léteztél. Ugyan ez lesz a halál után is.
2012. júl. 29. 22:03
 8/19 A kérdező kommentje:

A 75 százalékos okosakat mond, tudhat valamit:D

De most te gondolj bele. Gondold azt, hogy este elalszol, és nem kelsz fel. Egy felsőbb rendű erő kihúz a világból. Nem fogsz érzékelni, nem fogsz látni, mégis tudni fogod, hogy nem haltál meg, a lelked megmaradt.

Ez az én érvem. Jöhetnek az ellenérvek.

2012. júl. 29. 22:11
 9/19 anonim ***** válasza:

A hinduizmus filozófiája lesarkítva a 2. válaszoló által vázolt buddhizmus továbbgondolása, az ugyanis azt mondja, hogy ebből az energia állapotból újra, és újra vissza tudunk költözni fizikai testbe.

Annyi kiegészítéssel, hogy maga a buddhizmus arra irányul, hogy a legbelső tudatalattinkkal megtanuljuk befolyásolni ezt az energiát (nevezhetjük léleknek) hogy ez legyen az utolsó fizikai megnyilvánulás, és halálunk után ne legyen többször fizikai "kiterjesztésünk" .

2012. júl. 29. 22:17
 10/19 anonim ***** válasza:
Van újabb élet, több szinten is át és amikor eléred a végsőt, akkor leszel teljes.
2012. júl. 29. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!