Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen lenne a...

Szerintetek milyen lenne a világ 100 ezer milliárd év múlva, ha lenne még akkor élet?

Figyelt kérdés
100% hogy a világ már régen megsemmisülne, de hogyha ez nem így lenne, akkor szerintetek milyen lenn a világ, a tudomány milyen lenne, milyen új tárgyakat, dolgokat készítenének? (Arra lennék kíváncsi, hogy ti mit mondtok, mármint nem komoly választ kérek, csak hogy képzelnétek el a világot 100 ezer milliárd év múlva, hogyha még lenne élet?)
2012. júl. 23. 22:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
felhigúlnak a galaxisok és nem fox látni csillagokat sem. űrutazni sem fox tudni sem.
2012. júl. 23. 22:32
 2/14 anonim ***** válasza:
az emberiség addigra már kipusztúlna.
2012. júl. 23. 22:32
 3/14 anonim ***** válasza:
Az emberiségnek pár ezer éve van hátra. Kiírtjuk magunkat akaratlanul is. És ki tudja mikor törtenik meg a 'nagy reccs'. Nem felhígulnak, hanem el vándorol a tér. A holttér kibővül, és a fekete anyag lesz az úr.
2012. júl. 23. 22:44
 4/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező úgy értette hogyha akkor még élnének az emberek, gondolom.

szerintem addigra az emberiség rájön mi is az élet "értelme" és egy szebb és értelmesebb életet élnének.

persze ez nem jön el mert az előttem szólónak igaza van, bármelyik pillanatban elindulhat az atom.

2012. júl. 23. 23:00
 5/14 anonim ***** válasza:
ha felhigulunk,akkor nem lesz nagy reccs te hüje ! Csak higulás.
2012. júl. 23. 23:07
 6/14 anonim ***** válasza:
Hmmm maga a kérdés jó csak az a baj hogy irreálisan messze időpontot határoztál meg, ha mondjuk azt kérdezed hogy milyen lenne 100-1000 év múlva mindjárt érdekesebb és még talán el is gondolkodhatunk rajta, a 100 éven mindenképp.
2012. júl. 23. 23:25
 7/14 A kérdező kommentje:
természetesen úgy értem, hogyha lenne még élet, és mi, emberek is élnénk, nem lenne közel hozzánk a világ vége. (Bár 100% hogy akkor már minden megsemmisül, csak tényleg kíváncsi vagyok hogy ti mit gondoltok, milyen világ lesz ebből, a tudomány milyen dolgot fog kiagyalni.
2012. júl. 23. 23:28
 8/14 ritual ***** válasza:

Addigra, nemhogy az emberiség halna ki, de még az univerzum is kihülne, és jönne a Nagy Reccs!

De ha élnénk addig, biztos, hogy nem ezen a Föld nevezetű bolygón, hanem már a Galaxis másik részén élnénk, elképzelhetetlenül fejlett technológiával.

Más fajokat is ismernénk, "háborúk" biztos lennének!

Akkora felfedezik, a teleportálást és satöbbit.

Ja és, nagyon sokat fejlődne az ember is. Elképzelhetetlenül okosak lennének!

Én véleményem!

2012. júl. 23. 23:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Nagy reccs nem lesz, buták vagytok ! Csak higulás lesz.
2012. júl. 24. 01:09
 10/14 anonim ***** válasza:

Meg nyelvtan tagozat neked. :)

igaz, hogy egyre gyorsabban tágul a világegyetem, de ha elér egy bizonyos sebességet, minuszba kerül. és utána nyekkensz.

2012. júl. 24. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!