Mit jelenthet? Ma reggelre az előszobafalán lévő óra leesett és csak az üvegrésze tört el.
Rossz volt a felfüggesztés:(
Minek kellett volna még eltörnie? -.-
Üvegrésze könnyebben törik,mint a többi...
Aha és több mint egy évig bírta a felfüggesztés csak pont most engedte el?
Úgy értem csak az óra előlapja tört el maga a keret nem pedig műanyag és csempére esett.
Mindegy:)
Nekünk is esett már le. Nem jelent semmit, megfáradt amire fel volt akasztva, előfordul. Mivel az üvegnek elég egy kis ütés, és törik, ezért tört el. A műanyag mivel rugalmas anyag, ezért valószínűleg pattant egyet a földön csak. Attól mert leesik, és műanyag, még nincs törvénybe foglalva h el kell törnie:)
Nekem volt már olyan is, h kicsúszott az üvegpohár a kezemből, pattant 2őt a járólapon, és mégis egyben maradt. Nincs ebben semmi misztikus:)
Kitől kaptad ajándékba? Vele történt valami?
Ha igen, akkor lehet, hogy van összefüggés, ha nem, akkor valószínűleg anyagfáradás az oka.
ez egy égi jel volt.... hogy ki kell cserélni az óra akasztóját... -.-'
nehéz a rögzült babonáktól elvonatkoztatni, igaz?... tudom ám. de nme biztos hogy van ennek az óradolognak jelentősége.
"több mint egy évig bírta a felfüggesztés csak pont most engedte el? "
Ezt sem rétem igazán.
ha 10 évig bírta volna akkor az lenne a gond,hogy 10évig semmi most meg huu leesett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!