Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » SEGÍTSETEK! Miért van ez?...

SEGÍTSETEK! Miért van ez? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Oké, a "SEGÍTSETEK" csak azért kellett, hogy biztosabb legyek benne hogy megnézitek xDD

Szóval: Előfordul az olyan, hogy ahogy másnak egy zeneszám pl, nekem úgy egy szó jár a fejemben. Legutóbb 3 napon át ült a buksimban az a szó, hogy ultimátum. Aztán egy "jóbarát" ultimátumot adott nekem. Olyan is volt, kb. 2-3 éve, (amikor még egyáltalán nem beszéltem angolul) hogy egy angol mondat járt a fejemben. Egy-két nap elteltével megkérdeztem egy ismerősöm, hogy mit jelent, vagy jelent-e egyáltalán valamit. Azév nyarán Londonba utaztam a testvéremmel, és találkoztam ezzel a mondattal. (A mondatra már nem emlékszem xd) Amúgy az ilyen elég sokszor előfordul.. Na mindegy, amúgy ne nézzetek hülyének pls xD

2012. júl. 6. 12:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én vagyok az érettségit megálmodó. Egy hónappal előtte álmodtam meg, hogy melyik tételt húzom. Fel is írtam, és a többieknek pedig leesett az álla :)
2012. júl. 6. 20:33
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát elhiszem, ez nem mindennapi :D
2012. júl. 7. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!