Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » SEGÍTSETEK! Miért van ez?...

SEGÍTSETEK! Miért van ez? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Oké, a "SEGÍTSETEK" csak azért kellett, hogy biztosabb legyek benne hogy megnézitek xDD

Szóval: Előfordul az olyan, hogy ahogy másnak egy zeneszám pl, nekem úgy egy szó jár a fejemben. Legutóbb 3 napon át ült a buksimban az a szó, hogy ultimátum. Aztán egy "jóbarát" ultimátumot adott nekem. Olyan is volt, kb. 2-3 éve, (amikor még egyáltalán nem beszéltem angolul) hogy egy angol mondat járt a fejemben. Egy-két nap elteltével megkérdeztem egy ismerősöm, hogy mit jelent, vagy jelent-e egyáltalán valamit. Azév nyarán Londonba utaztam a testvéremmel, és találkoztam ezzel a mondattal. (A mondatra már nem emlékszem xd) Amúgy az ilyen elég sokszor előfordul.. Na mindegy, amúgy ne nézzetek hülyének pls xD

2012. júl. 6. 12:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Talán a jövőbe látás egyik formája lehet.Valahol már érzed, hogy mi foga történni a közeljövőben, de az egészből csak egy mondat, vagy egy kép jön le...

Velem is sokszor van ilyen.Hirtelen eszembe jut egy szokatlan szó, aztán pár óra múlva meghallom, meg ehhez hasonlók.

2012. júl. 6. 12:06
 2/12 anonim ***** válasza:
60%

Pont tegnap jártam így. Egész nap a SÖTÉT szó járt a fejemben. Nem tudtam tőle szabadulni.

És este egyszercsak besötétedett. Nem tudom megmagyarázni én sem.

2012. júl. 6. 12:20
 3/12 anonim ***** válasza:
hihetetlen nagy mázlisták vagytok nekem egésznap a pi.. jár az eszembe de nem jön XD
2012. júl. 6. 12:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Kedves első: Akkor te érted mire gondolok, tök ugyanez :D a második és harmadik kommenten felnevettem, köszi xDD
2012. júl. 6. 12:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Én megálmodtam, hogy melyik érettségi tételt húzom érettségin :)
2012. júl. 6. 13:10
 6/12 A kérdező kommentje:
És sikerült? :D
2012. júl. 6. 13:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, másnap:)
2012. júl. 6. 13:50
 8/12 A kérdező kommentje:
:DD
2012. júl. 6. 13:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Látod a jövőben rád ható dolgokat. Azt látod ami veled kapcsolatos. Vicces dolog.

Ez egy lelki adottság. A lelked elég érett ahhoz, hogy ezt használd, a válasz ilyen egyszerű.

2012. júl. 6. 14:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod :D
2012. júl. 6. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!