Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szellem van a házban?

Szellem van a házban?

Figyelt kérdés
Szerintem meg akar engem őríteni, mert már szinte minden este hallom ahogy valaki járkál az emeleti lépcsőn föl le. Amikor először hallottam pontosan 3 hete azt hittem hogy a bnőm kelt fel és szórakozik. De nem láttam semmit. A következő éjszaka is hallottam, hogy valaki járkál a lépcsőn, most is kimentem de nem láttam most sem senkit. Amikor visszamentem, hallottam hogy lent valami eltört. Csak én voltam a házban és a barátnőm. Lementem és megnéztem hogy mi volt az és a szüleim szobájában lévő tükör darabokban hevert. Föltakarítottam és visszamentem, elaludtam, majd olyan fél egykor megint felkeltem, mert kopogást hallottam majd hirtelen hideg lett, de egyben izzadtam is. Fölkapcsoltam a villanyt de levágodott evvel egy időben a kopogás és a hideg is megyszűnt. Most már nagyon idegesít. Úgyhogy légyszi aki tud segítsen. Ez komoly!

#szellem #van a házban?
2012. jún. 27. 10:31
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
oké megnyugodtam, de viszont ha történik valami paranormális jelenség a házban rögtön el költözök nem szeretnék terrorban élni a saját házunkban!!!!! felhívtunk egy szakértőt aki szerint a szellemek nem tudnak fizikálisan bántani, de a démonok már igen! szóval én nem is a szellemektől félek hanem attól hogy megszáll egy démon.!:( tudom hogy nem vagytok szakértők de azt nem tudjátok hogy mi a különbség a szellem, és a démon között?
2012. júl. 5. 17:08
 22/23 anonim válasza:

itt bővebben olvashatsz róluk:

démonok:

[link]

szellemek:

[link]

2012. júl. 8. 14:14
 23/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, Minden jót:)!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. júl. 10. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!