Szellem van a házban?
Tisztelt kérdező!Nem ezek nem démonok,és, a szellemek nem képesek fizikai fájdalmat okozni,vagy bármi más módon bántalmazni.De ha tényleg igaz amit leírtál,és nem csak egy ostoba gyerek vicc,most itt gondolok a tükörre,akkor ahogy leírtam,érdemes komolyan venni a dolgot.Egy tükör mindig jelképet jelent,egy átjárót,ha így jobban hangzik.Már a régi időkben is kiemelt figyelmet szenteltek a tükröknek,az ezotéria terén.Mint már mondtam ha egy tükör eltörik,külső behatás nélkül,mindig rossz óment jelent.Halált jelez.
A terhességet,és a gyermek születést pedig azért kérdeztem,mert van egy körforgás szerűség a Halálban is.Ahol egy életet elvesztünk,annak a helyére születik egy másik.Ha mindenki egy kicsit visszagondol csak a saját családi eseményeire,hogy mikor született baba,és halt-e meg előtte vagy utána valaki,a közeli körökben.Ezt az ezotériában úgy számolják,hogy a baba születése előtt 1 évvel,vagy a baba születése után egy évvel, valaki megfog halni a közeli ismerősök,vagy rokonok között.A régiért egy új cserébe.
Mégegyszer hangsúlyozom,ha igazak amiket leírtál,a tükrök is,akkor a szellem jelenléte azt jelentheti,hogy valakiért jött,vagy valakit vár,és ezt jelezte a tükörrel.
Ez nagyon úgy néz ki, mintha porszemek lennének, esetleg pára. A levegőben, vagy a lencsén, neadjisten a lencserendszeren belül található apró részecskékről a fény visszaverődik. A fényviszonyok is erre engednek következtetni.
Érdemes több fotót készíteni ilyenkor, kis elmozdulással, de gyorsan egymás után. A digitális fényképezőgépek képesek sorozatfelvételt készíteni. Ebből sokkal hamarabb ki lehet deríteni, hogy milyen jelenségről van szó. (A pontok mozdulatlansága a kép elmozdulásához képest megerősíti, hogy a lencsén található porról van szó. A porszemek szabályos elmozdulása megerősíti, hogy a levegőben található porról van szó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!