Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szellem van a házban?

Szellem van a házban?

Figyelt kérdés
Szerintem meg akar engem őríteni, mert már szinte minden este hallom ahogy valaki járkál az emeleti lépcsőn föl le. Amikor először hallottam pontosan 3 hete azt hittem hogy a bnőm kelt fel és szórakozik. De nem láttam semmit. A következő éjszaka is hallottam, hogy valaki járkál a lépcsőn, most is kimentem de nem láttam most sem senkit. Amikor visszamentem, hallottam hogy lent valami eltört. Csak én voltam a házban és a barátnőm. Lementem és megnéztem hogy mi volt az és a szüleim szobájában lévő tükör darabokban hevert. Föltakarítottam és visszamentem, elaludtam, majd olyan fél egykor megint felkeltem, mert kopogást hallottam majd hirtelen hideg lett, de egyben izzadtam is. Fölkapcsoltam a villanyt de levágodott evvel egy időben a kopogás és a hideg is megyszűnt. Most már nagyon idegesít. Úgyhogy légyszi aki tud segítsen. Ez komoly!

#szellem #van a házban?
2012. jún. 27. 10:31
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ja és még egy kérdés, ezek a lények tudnak fizikálisan bántani?
2012. júl. 4. 08:58
 12/23 anonim válasza:
Szerintem nem tudnak bántani, de mindenképpen légy óvatos. Ha a tükrös igaz, akkor lehet egy olyan démon ami képes embert megszállni
2012. júl. 4. 11:54
 13/23 A kérdező kommentje:
Hát remélem nem lesz igazatok! nézzétek ma csináltam egy fotót, ezek szellemek vagy Porszemek? vagy csak a Pára? kösz előre is
2012. júl. 4. 14:39
 14/23 2xSü ***** válasza:
Csak a fotó elérhetősége maradt le…
2012. júl. 4. 15:48
 15/23 anonim ***** válasza:
Link a képhez?
2012. júl. 4. 22:23
 16/23 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdező!Nem ezek nem démonok,és, a szellemek nem képesek fizikai fájdalmat okozni,vagy bármi más módon bántalmazni.De ha tényleg igaz amit leírtál,és nem csak egy ostoba gyerek vicc,most itt gondolok a tükörre,akkor ahogy leírtam,érdemes komolyan venni a dolgot.Egy tükör mindig jelképet jelent,egy átjárót,ha így jobban hangzik.Már a régi időkben is kiemelt figyelmet szenteltek a tükröknek,az ezotéria terén.Mint már mondtam ha egy tükör eltörik,külső behatás nélkül,mindig rossz óment jelent.Halált jelez.

A terhességet,és a gyermek születést pedig azért kérdeztem,mert van egy körforgás szerűség a Halálban is.Ahol egy életet elvesztünk,annak a helyére születik egy másik.Ha mindenki egy kicsit visszagondol csak a saját családi eseményeire,hogy mikor született baba,és halt-e meg előtte vagy utána valaki,a közeli körökben.Ezt az ezotériában úgy számolják,hogy a baba születése előtt 1 évvel,vagy a baba születése után egy évvel, valaki megfog halni a közeli ismerősök,vagy rokonok között.A régiért egy új cserébe.

Mégegyszer hangsúlyozom,ha igazak amiket leírtál,a tükrök is,akkor a szellem jelenléte azt jelentheti,hogy valakiért jött,vagy valakit vár,és ezt jelezte a tükörrel.

2012. júl. 4. 23:32
 17/23 A kérdező kommentje:
[link] bocs a kép lemaradt:D
2012. júl. 5. 09:44
 18/23 A kérdező kommentje:
ezek szellek?
2012. júl. 5. 09:45
 19/23 A kérdező kommentje:
Szellemek*
2012. júl. 5. 09:46
 20/23 2xSü ***** válasza:

Ez nagyon úgy néz ki, mintha porszemek lennének, esetleg pára. A levegőben, vagy a lencsén, neadjisten a lencserendszeren belül található apró részecskékről a fény visszaverődik. A fényviszonyok is erre engednek következtetni.

Érdemes több fotót készíteni ilyenkor, kis elmozdulással, de gyorsan egymás után. A digitális fényképezőgépek képesek sorozatfelvételt készíteni. Ebből sokkal hamarabb ki lehet deríteni, hogy milyen jelenségről van szó. (A pontok mozdulatlansága a kép elmozdulásához képest megerősíti, hogy a lencsén található porról van szó. A porszemek szabályos elmozdulása megerősíti, hogy a levegőben található porról van szó.)

2012. júl. 5. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!