Mi a véleményetek erről?
Akik ilyet felteteleztek es van valamennyi tudomanyos vegzettseguk,mind a Nibiru bolygo (es annak lakoi) kapcsan gondoltak erre.
Csak az a gond,hogy ezt a bolygot 2012-re varjak meg mindig sokan , de 1982-ben mar bebizonyitottak,hogy egy szamitasi hiba miatt kovetkeztettek a letezesere. -.-
Szoval jelenleg nincs eletkepes elkepzeles sem ezzel kapcsolatban.
Az,hogy "lehetnek az urlenyek a letrehozoink" igy onmagaban semmi. Ha erre nincs valami konkretabb elkepzeles, amit meg nem cafoltak meg.
Te ezt a problemat nem fogod tudni otthon nagy maganyodban felfedni.
Hitre ott vannak a vallasok.
Tudomanyos dolgokra bizonyitek is kell nem csak egy ures mondat.
Szoval ez nem hit kerdese.
Én tudományosan közelítettem meg a dolgot a ("DNS") (elméletet),csak nem 100% -ra sikeredett ennyi. Ha a mi bolygónkon képesek voltunk ennyit fejlődni az évek során,akkor,(ha esetleg volna másutt is élet) egy előbb létezett civilizáció képes volna hasonló tudományra alapozva létre hozni,egy fejlettebb körülmények között élő "(faj)", (vagy csoport amiben ők élhetnek!)
-Remélem érthető,mire célzok... ?
"kepes lenne"
Mivel minden mondatod feltetelezeseken alapul, ervek nelkul igy persze,mint irtam : A tudomany nem hit kerdes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!